!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Ontdek Gran Canaria

Stralend is het woord om Gran Canaria mee te omschrijven. Geografisch ligt het eiland dichterbij Afrika dan Europa. Toch voldoet een ID-kaart om de vijf uur durende vlucht vanuit Nederland af te leggen. Het gunstige weer en het adembenemende landschap zijn al twee redenen om er eens op ontdekking uit te gaan. Het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden biedt een rijke veelzijdigheid die altijd weet te verrassen. Precies de entourage die we nodig hebben om onze nieuwe collectie te laten zien!

Mediterraans genieten

Na de Spaanse verovering in de 15e eeuw maakte een bescheiden bestaan van de inheemse bevolking plaats voor snel groeiend toerisme. De komst van een vliegveld, wegennetwerk en vrijhaven versterkte handelsrelaties en daarmee economisch welzijn. Nu verwelkomt Gran Canaria jaarlijks zo’n vier miljoen toeristen die genieten van een onopgebroken warmte. Of je nou graag winkelt in Las Palmas of liever de Spaanse natuur verkent: er is voor ieder wat wils!

Ontdekken op zijn Canarisch

Stel je een oude vissershaven voor die omsingeld wordt door een reusachtige vallei en de Atlantische Oceaan. Witte woningen worden gekenmerkt door felgekleurde kozijnen en prachtige bouganvilles met paarse schutbladen. Dat betreft natuurlijk Puerto de Mogán, ook wel bekend als het Venetië van de Canarische Eilanden. Ideaal voor je middagwandeling of snorkelavontuur, maar ook om de omslag van onze nieuwe folder te fotograferen en verfilmen. Op naar de zon!

Bochten, bergen en beleving

Om oog in oog te staan met de kracht van de natuur neem je een kijkje bij El Bufadero (Spaans voor spuitgat). In luttele seconden overspoelt het water de oostelijke rotsen, waarna het ook weer meters diep wegzinkt. Daarna trap je het gaspedaal in om door de uitdagende bochten van Cueva Bermeja of Los Azulejos te manoeuvreren. Rondrijden door deze vallei voelt alleszins als een sprookje door het eindeloze uitzicht met verdorde struiken en piekende bergtoppen. Adembenemend!

Van noord naar zuid

Ontdek landschappen die een complete ommekeer maken door van het noorden naar het uiterste zuiden te reizen! Die gedachte bracht ons allereerst naar El Pagador. Het kleine kustdorp, dat enkel een compacte kerk, enkele restaurants en woningen heeft, wordt elke dag wakker geschud door klotsend zeewater. 70 kilometer ten zuiden sta je in de zandduinen van Maspalomas. Met dit bijzondere natuurreservaat van ruim 400 hectare waan jij je direct in een woestijn en steken verscheidene vogels de kop op. Wat een verschil in omgeving!

Achter de schermen

Door veel om ons heen te kijken, wordt het al snel duidelijk hoe veelbelovend Gran Canaria is. De diversiteit is verrassend leuk om tijdens onze foto- en videoshoot als decor voor onze nieuwe collectie te gebruiken. Van opwaaiend zand tot zoute zeewaterspetters: het maken van het perfecte plaatje is nog wel eens een uitdaging. Gelukkig zijn we allen positief gestemd en zie je overal het werkplezier in terug. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om de mannenmode voor het zomerseizoen te verwelkomen!

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Nick

Nick

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Ook leuk om te lezen
header theater Eropuit

Openluchttheater Valkenburg

Het Openluchttheater Valkenburg is een uniek en historisch theater gelegen in Valkenburg aan de Geul. ...
Bekijk meer
Nieuwe openingstijden in jouw favoriete winkel - header Nieuws

Nieuwe openingstijden in jouw favoriete winkel

Van Dal mannenmode streeft altijd naar het bieden van de mooiste mannenmode, de beste klantenservice ...
Bekijk meer
brownies&downies - header Eropuit

Brownies&downieS Baarle-Nassau

Brownies&downieS is een bijzonder eethuis gevestigd in Baarle-Hertog, waarbij mensen met een verstandelijke beperking de ...
Bekijk meer

Zomeropruiming

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven