!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

Week van de stenen winkel

In een wereld waar online winkelen steeds meer terrein wint, blijft de charme van de stenen winkel ongeëvenaard. Het voelen van de stoffen, het passen van de kleding en het persoonlijke contact met de modeadviseur zijn ervaringen die onze klanten altijd als prettig ervaren. Van 13 tot en met 19 mei vieren we dit tijdens de Week van de Stenen Winkel. Laten we samen een gezellige week tegemoet gaan waar de fysieke winkels in het zonnetje staan – waar winkelen écht een beleving is.

Logo week van de stenen winkel

Week van de Stenen Winkel

De Week van de Stenen Winkel is in het leven geroepen door Marian Bekkers, eigenaresse van Kooplust. Met haar bedrijf adviseert ze al ruim 10 jaar zelfstandige winkeliers. Samen met alle andere retailexperts zet ze zich liefdadig in om zelfstandige winkeliers na een aantal uitdagende jaren een flinke steun in de rug te geven. Samen hart voor de zaak!

Modeadvieur geeft modeadvies aan klant in Van Dal mannenmode

Kom jij ook?

Dit is het moment om de bijzondere beleving van winkelen in een stenen winkel te ervaren. Bij Van Dal mannenmode nodigen we je uit om de authentieke sfeer van onze 39 winkels te komen proeven. Ontdek de steengoede kwaliteit, het persoonlijke modeadvies en de warme gastvrijheid die alleen in een fysieke winkel te vinden zijn. Kom deze week langs in onze winkel en geniet van een lekkere kop koffie of thee terwijl je de nieuwste mannenmode winkelt.

Gratis deelnameticket

Kom jij tijdens de Week van de Stenen van 13 tot en met 19 mei Winkel langs bij een van onze 39 winkels, dan ontvang jij bij jouw aankoop een gratis deelnameticket waar jij een nieuwe fiets kan winnen! De winnaar ontvangt een voucher t.w.v. €1750,- bij fietsvoordeelshop.nl. Wil je meer tickets bemachtigen en meer kans maken? Per 50 SpaarClub-punten die jij hebt ontvang jij jouw deelnametickets, leuk!

Hoe doe je mee?

Steun Van Dal mannenmode en andere lokale winkels tijdens de Week van de Stenen Winkel. Koop één extra product en help onze lokale ondernemers! Toon je steun op social media door likes en reacties te geven op berichten van winkels in jouw buurt. Deel je aankoop met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein om anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen en de waarde van lokale winkels te benadrukken.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
stamppot-met-witlof-01 Recepten

Witlofstamppot met appel

Ontdek nieuwe smaken, geef klassiekers een twist en geniet van de veelzijdigheid van deze heerlijke recepten voor alle gelegenheden. Deze heerlijke winterse stamppot met witlof, ...
Bekijk meer
5 tips om jouw garderobe voorjaarsproof te maken - header Van Dal Extra

5 tips om jouw garderobe voorjaarsproof te maken

Het voorjaar staat weer voor de deur! Tijd om jouw garderobe voorjaarsproof te maken. Dit ...
Bekijk meer
Pastinaaksoep-01 Recepten

Pastinaaksoep

Deze heerlijke winterse soep met pastinaak is lekker romig van smaak en bevat een geheim ingrediënt om hem extra lekker te maken.
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven