!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Van Dal

Over ons

Over ons

Gezellig en altijd eerlijk: dat is Van Dal mannenmode in een notendop. Met een rijke historie die ruim 70 jaar terug in de tijd gaat zet het bedrijf een stempel in de kledingbranche. Het veelzijdige assortiment van eigentijdse mannenmode vult de garderobe van de man van nú onder meer met kleurrijke overhemden, truien en vesten, comfortabele broeken, stoere schoenen en bijpassende accessoires. Van Dal heeft meer dan dertig winkels verspreid over zeven provincies én is altijd online bereikbaar via www.vdal.nl. In 2020, 2021 en 2022 won Van Dal de prijs Beste Winkelketen van Nederland in de categorie herenmode.

Grote collectie vrijetijdskleding

In het prille begin van de jaren ‘50 richtte Ties van Dal het bedrijf Van Dal tapijten op in Tilburg. Vanaf 1955 ging Ties verder met stofcoupons die hij aan de deur verkocht. De naam verandert nog in Confectiebedrijf Van Dal en Van Dal herenmode voordat het Van Dal mannenmode wordt in 2001. Het assortiment van eigentijdse mannenmode breidt zich uit tot diverse merken waaronder het exclusieve Bartlett en er openen meer dan dertig winkels in zeven provincies. Met een gebruiksvriendelijke webwinkel, de verrassende SpaarClub en een vernieuwd hoofdkantoor in Breda is Van Dal klaar voor de volgende zeventig jaar!

Hier staan wij voor

Het belangrijkste vooropgesteld: wij geloven dat het leven pas echt begint vanaf 50 jaar, omdat er veel meer vrijheid is om van te genieten. Nú is de perfecte tijd om een eigen plan te trekken. Wij proberen ons steentje bij te dragen door betaalbare, stijlvolle mode met persoonlijk advies aan te bieden. Dat doen wij op een maatschappelijk verantwoorde manier die eerlijk, optimistisch en aandachtig is. Samen gaan we elke dag met plezier tegemoet!

Altijd online bereikbaar

Toen de informatieve website www.vdal.nl in 2008 lanceerde, leek het in de verste verte nog niet op de online winkelomgeving die we vandaag gewend zijn. In de daaropvolgende jaren is de website tot in de puntjes verfijnd. Inmiddels biedt de winkelomgeving een eenvoudig navigeerbaar assortiment dat per (sub)categorie te filteren is. Daarbij breidde het online platform uit met een leuk magazine waar dagelijks nieuwe artikelen voor gemaakt wordt. Zo vermaken we de nieuwsgierig vijftigplusser met de rubrieken Van Dal Extra, Eropuit, Mannendingen, Smakelijk en Puzzelen. Laat je iedere dag verrassen en blijf op de hoogte!

Scroll naar boven

Menu