Home » Mannendingen » Zo organiseer je een buitenborrel
Zo organiseer je een buitenborrel

Je zal wel denken: een buitenborrel in het najaar? Jazeker! Met de juiste voorbereidingen kun je in alle rust een gezellige en warme buitenborrel organiseren in jouw tuin. Ons thema van dit najaar is dan ook niet voor niets ‘Van Dal houdt je warm’. Lees snel verder hoe je de perfecte najaarsborrel organiseert in de buitenlucht.

De uitnodiging

Het versturen van een uitnodiging voor een borrel is erg leuk en eenvoudig. Hoé je dat doet kan ook per manier verschillen: je kan er zelf een in elkaar knutselen, je kan een mail of berichtje sturen óf je kunt de personen in kwestie persoonlijk opbellen. Wat je ook doet, een reactie terug ontvangen helpt wel weer om na te gaan hoeveel personen er daadwerkelijk zullen komen. Zo kan je tevens vragen wat een tiental favoriete nummers van iedere uitgenodigde is, zodat je deze kunt samenvoegen in een Spotify afspeellijst. Makkelijk voldoen aan ieders muziekvoorkeur én het scheelt jezelf het uitzoekwerk!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Nooit in de kou met Van Dal.

De tijd van warmte en gezelligheid

De dagen worden korter, de nachten duren langer en de temperatuur keldert snel. Het najaar is een van de mooiste perioden om een verfrissende boswandeling te maken. Slenter door de bruingekeurde bladeren of sjok door de sneeuw, maar zorg er wel voor dat je een comfortabele, warme jas draagt en een bruisend bockbiertje in de hand houdt. Omring jezelf met goed gezelschap rond een knisperend kampvuur en creëer samen de meest memorabele herinneringen. 

Bron foto: Unsplash.com                                                                                                            Bron foto: Van Dal mannenmode

De inrichting van de buitenborrel

Richt jouw tuin in met sfeervolle verlichting langs de schutting. Doe eventueel online wat ideeën op om een plezante, huiselijke omgeving te creëren. Zorg daarbij voor voldoende zit- en staanplaatsen om het bezoek van gemak te voorzien. De zitters hebben ‘s winters veel baat bij een verwarmende fleecedeken en meerdere kaarsen op tafel. De staanders kun je rondom de vuurkorf positioneren. Warmte, verlichting en gezelligheid in één! Zorg wel voor voldoende ruimte, zodat niemand in de rook hoeft te staan. Een brandblusser, branddeken en een emmer water houd je dichtbij voor eventuele noodgevallen.

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Van Dal mannenmode

De serveertips tijdens de buitenborrel

Om jouw gasten op-en-top te laten genieten zijn er verschillende (streek)producten die voldoen aan ieders wensen. Start bijvoorbeeld de borrel met een welkomstdrankje zoals warme chocolademelk met glühwein en marshmallows erin. Vanzelfsprekend moeten alle daaropvolgende dranken klaarstaan. Denk hierbij aan koffie, thee, verschillende (lokale) bockbieren, port en rode en witte wijn. Om de honger te stillen kun je tijdens de borrel rondgaan met een kom soep. Maak deze stomende smaakmakers vooraf en laat deze langzaam heet koken. Erwtensoep, pompoensoep of romige paddenstoelensoep zijn uitstekende keuzes. Verder doet een krokante bittergarnituur uit de frietpan of airfryer het ook altijd goed. Vergeet niet om meerdere sauzen paraat te hebben zodat iedereen genoeg keuze heeft.

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Bron foto: Unsplash.com

Van Dal houdt je warm

De nieuwe wintercollectie van Van Dal mannenmode ligt weer in de winkels, welke je in staat stelt om het najaar stijlvol, warm én comfortabel te trotseren. Met onze gevoerde en gewatteerde jassen hoef je niet terug te deinzen voor een beetje regen, wind of kou. De truien en vesten van Bartlett hebben stuk voor stuk de kleuren van het najaar en gaan perfect samen met de Bartlett broeken. Kan je al jouw keuze maken?

Bartlett trui
Bartlett sjaal
DNR jas
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Borrelen | Buiten huis | Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: