Home » Stijlvolle mode » Zo lijk je slanker
Zo lijk je slanker

Veel mannen willen wat slanker zijn dan dat ze eigenlijk zijn. Gelukkig kan je door middel van kleding een illusie schetsen dat je er slanker uitziet. Hieronder gaan we je meerdere tips geven hoe je dit beeld kan verwezenlijken. Je zal versteld staan hoe makkelijk het kan zijn om getailleerder te ogen. Met deze tips lijk je slanker!

Ontdek je favoriete koffiesmaak

Bron foto: Unsplash.com

Het juiste kleurgebruik

Als je nog niet wist dat donkere kleding afslankt, weet je het nu. Trek dus eens in de plaats van dat lichte shirt een donker of zwart shirt aan. Het is ook slim om je kledingset van één kleur te voorzien. Wanneer je kleding van top tot teen één kleur heeft, komt er geen focus op een specifiek deel van je lichaam, waardoor je dus slanker lijkt. Gebruik vooral geen vreemde kleurcombinaties, maar houd het egaal bij zwarte of grijze kleding.

Verticale strepen

Door het dragen van verticale strepen creëer je de illusie dat je langer bent, wat op zijn beurt ook ervoor zorgt dat je een stuk slanker overkomt. Horizontale strepen hebben daarentegen het tegenovergestelde effect en maken je breder, wat je dus niet wilt. Daarbij is het slim om prints op je kleding te vermijden. Een andere manier is het dragen van sneakers of schoenen met hoge zolen waardoor je net wat langer bent. Draag kleding waardoor je hele kledingset één ononderbroken lijn is. De lengte zal je bijstaan in een slankere uitstraling!

Wat is er te doen in Breda?

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Unsplash.com

Kapsel en gezichtshaar

Naast het gebruiken van kleding om slanker te lijken kan je ook gebruik maken van je haarstijl en gezichtshaar. Als je er slanker uit wilt zien is het slim om de haren rondom je oren en kaak kort te trimmen en het haar op je kin juist wat langer te laten. Houd het bovenop je hoofd juist wat langer en aan de zijkanten wat korter. Op deze manier creëer je de illusie dat je gezicht langer is, wat het ook slanker maakt.

De V-halstrui

Een andere goede manier waar je jezelf slanker mee kan maken is door het dragen van een V-halstrui. De scherpe diagonale lijnen van de V-halstrui doen het lijken alsof je gezicht langer is en maakt het je postuur ook slanker. Maar houd er rekening mee dat je jouw V-halstrui niet te strak koopt. Dan worden rondingen meer zichtbaar, waardoor het effect van slanker lijken verdwijnt. Lees hier alles over de V-halstrui.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wat is er te doen in Breda?

Bron foto: Unsplash.com

Draag de juiste maat

Bij het dragen van kleding met als doel slanker te ogen is het slim dat je ervoor kiest geen te strakke of te wijde kleren te dragen. Te strakke kleding accentueert het lichaam van een fors iemand en te wijde kleding laat je vaak breder en kleiner lijken. Als je jouw perfecte maat weet is er geen enkel probleem. Mocht je wat moeite hebben? Raadpleeg onze maatwijzer of vraag het een van onze modeadviseurs.

Kleding Van Dal

Met deze tips kan je zelf al heel wat doen om smaller te lijken zonder daar vier dagen per week heftige squats voor in de sportschool te hoeven uitvoeren. Wil je graag langer lijken? Lees dan dit artikel. Ben je erg lang, met deze tips oog je kleiner. Als je er zelf toch niet helemaal uit komt, staan onze modeadviseurs te allen tijde klaar om met jou de kleding uit te zoeken die het best bij jou past.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: