Home » Stijlvolle mode » Zo lijk je breder
Zo lijk je breder

Dat er vrouwen zijn die klagen over hun figuur is een veelvoorkomend fenomeen. Maar, toegegeven, mannen kunnen er ook wat van. Waar er mannen zijn die graag een stuk slanker willen zijn, heb je ook de heren ertussen die graag wat breder willen ogen. Natuurlijk zijn er handige trucs om dit te verwerkelijken. Je leest het vandaag: zo lijk je breder!

Ontdek je favoriete koffiesmaak

Bron foto: Van Dal mannenmode

Draag meerdere lagen

De meest voor de hand liggende methode om breder te ogen door middel van kleding is het dragen van meerdere lagen stof over elkaar heen. Door verschillende lagen stof over elkaar heen te dragen speel je met de structuur en diepte van je kledij en lijk je niet alleen breder, maar bèn je daadwerkelijk echt breder. Voorbeelden hiervan zijn een shirt dragen onder een trui, een shirt dragen onder een overhemd, een sjaal onder een jas et cetera.

Draag lichte kleuren

Iedereen is er wel mee bekend dat zwarte en donkere kleding goed afkleden, waardoor jij juist lichte kleuren moet dragen om er breder uit te zien. Dus trek in de plaats van dat donkerblauwe shirt een keer een lichtblauw of wit shirt aan! Bekijk onze kledingsets met lichte kleding en zie gelijk het resultaat op onze modellen. Dit werkt bij jou net zo!

6 tips om je schoenen in te lopen

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wat is er te doen in Breda?

Bron foto: Van Dal mannenmode

Grote patronen

Gek op een brede look? Grote patronen zijn je beste vriend. Deze patronen kunnen het gebrek aan grootte overschaduwen door middel van illusie. Waag die sprong en trek eens kleding aan met een ruiten- of bloemenmotief. Waar je ook voor opteert: het patroon en de kleur moeten wel passen bij de rest van je kleding. 

Strakke mouwen ogen breder

Als je wilt dat je armen er breed uitzien, draag dan geen bovenkleding met wijde mouwen. Door de wijdte van de mouwen gaan je armen er al snel dun uitzien en dat willen we natuurlijk niet. Trek een shirt aan met strakke mouwen; je armen zien er direct wat flinker uit. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een trui met een modern fit pasvorm. Deze pasvorm vormt zich naar jou lichaam toe, waardoor het optisch al beter klopt.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wat is er te doen in Breda?

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verleg de focus

Liever geen focus op een specifiek deel van je lichaam? Dat kan je wens zijn als je op zo’n plek slank bent, terwijl je daar juist wat breder wilt ogen. Verleg de focus op je lichaam door middel van je kledingset. Als je bijvoorbeeld een slank bovenlichaam hebt maar een breed onderlichaam, trek dan een wijde jas aan en een jeans met slim fit waardoor de focus op de jas valt. Slim weten hoe je je moet kleden is de truc!

Kleding Van Dal

Met deze tips kan je zelf al heel wat doen om breder te lijken zonder daar meermaals per week met flinke halters voor te liften. Wil je juist slanker lijken? Dan helpen deze tips jou enorm. Wil je graag langer lijken? Lees dan dit artikel. Ben je van jezelf al erg lang? Met deze tips oog je kleiner. Als je er zelf toch niet helemaal uit komt, staan onze modeadviseurs te allen tijde klaar om met jou de kleding uit te zoeken die het best bij jou past.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

""

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: