Home » Mannendingen » Zo gaan je veters nooit meer los
Zo gaan je veters nooit meer los

Eén van de bekendste diploma’s die je behaald als kind: de veterstrikdiploma. Ouders blij dat de veters eindelijk zelf gestrikt kunnen worden en ook een overwinning voor een kind. Nou goed, er is aangeleerd om een dubbele knoop in de veters te leggen zodat de veters niet snel los zullen gaan. Volgens Terry Moore – een ware idealist – is dit geen handige manier. Hij laat zien wat de handigste manier is om de veters te strikken zodat ze blijven zitten.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Het filmpje

In het fragment verteld hij een anekdote over het kopen van dure schoenen en hoe mensen al jarenlang hun veters verkeerd strikken. Deze schoenen hadden nylon veters, waarop hij vroeg aan de verkoper om andere veters, want de nylon veters waren zo glad om te strikken. Op een leeftijd van vijftig jaar heeft Terry Moore weer opnieuw veters leren strikken. Je bent echt nooit te oud om te leren. Oké, nou goed hoe werkt het nu?

Bron foto: Van Dal Mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal Mannenmode

Hoe strik je?

Op het eerste gezicht lijkt het normaal te gaan. Je strikt de schoenen op een normale manier: eerst een knoop, een lus en dan weer een lus om de andere lus. Maar nu komt het; de veters onderaan de knoop aantrekken. Dit zorgt ervoor dat de strik strakker wordt en echt veel minder vaak losgaat.

Van Dal heeft het uitgeprobeerd, het werkt echt! Het is een simpele handeling maar erg handig. Dit kan je natuurlijk ook uitproberen met onze Van Dal schoenen. Neem bijvoorbeeld onze stoere schoenen van de nieuwe collectie en probeer het eens uit.

""

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal Mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal Mannenmode

Uitproberen?

Bij Van Dal hebben wij een aantal geschikte schoenen paren om deze truc mee uit te proberen. Al onze schoenen zijn te bewonderen in de webwinkel of in de fysieke winkels. In de winkel kan je elke schoenen passen die je wil. We helpen je graag met het kiezen van het geschikte paar. Trek je schoenen aan en strik je veters om de deur uit te gaan!

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: