Home » Eropuit » Zeezicht Breda
Zeezicht Breda

Zeezicht Breda – kortweg Zeezicht – gelegen aan de Grote Markt, is een knus (lunch)café, restaurant en terras waar jij smakelijk kan eten en heerlijk kan proosten. Zeezicht heeft een uitgebreid menu, ruime openingstijden en een prachtige ligging in het historische centrum van Breda. Een stop bij Zeezicht kan dus zeker niet missen tijdens jouw bezoek aan Breda!

Adres

Ridderstraat 1 4811 JA Breda

Ligging

Centrum

Aantal zitplaatsen

100 tot 250

Parkeergelegenheid

Oude Vest, Centrum Houtmarkt, De Barones

Restaurant

Biercafé, borrelcafé, lunchcafé, restaurant

Rolstoelvriendelijk

Ja
""

Bron foto:Unplash.com

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto:Unsplash.com

Over deze plek

Terwijl je over de geplaveide straten van de Grote Markt wandelt, stuit je vanzelf op het bruingekleurde hoekpunt waar speciaalbiercafé Zeezicht zich bevindt. Schuif aan voor een heerlijke lunch met diverse soepen, verse broodjes en salades. Aan de bar kan je meer dan honderd verschillende soorten bier bestellen, waarvan 30 op de tap. Als je liever wijn geschonken krijgt, heb je ruim 25 verschillende soorten waar je je aan kunt verlekkeren.

Doen geen van beide je echt iets, maar kan je wel echt genieten van een lang gerijpte whisky? Ook daarin heb je een onbescheiden meerkeuze van wel 50 verschillende soorten. Goed om te weten: de bediening weet je genoeg over alle dranken te vertellen! In de avond worden de heerlijkste gerechten geserveerd met ingrediënten van lokale boeren, wat altijd weer smaakt naar meer.

Wat staat erop de kaart?

Zeezicht heeft een uitgebreide menukaart, van een broodje kaas tot een club sandwich en van een romige tomatensoep tot smaakvolle salades. Bij Zeezicht kom je geheel aan je trekken!

""

Bron foto: Unsplash.com

Bier van de tap

Ontdek de beste bieren van de werld! Bij Zeezicht vind je namelijk 30 verschillende bieren op de tap!

Bron foto: Unsplash.com

Vegetarische recepten

Bij Zeezicht kan je als vegetariër ook terecht voor een aantal heerlijke vegetarische gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de smakelijke risotto!

Bron foto: Unsplash.com

Vlees- en visgerechten

De vlees- of visliefhebber kan bij Zeezicht ook zijn hart ophalen. Zeezicht heeft een aantal smakelijke gerechten op haar kaart staan, zoals King Crab en sappige steak.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek ook Van Dal mannenmode in Breda

Overnacht in hotel Mastbosch Breda

Maak een stadswandeling

Drink eens bij De Boterhal!

Bezoek de prachtige Grote kerk

In de omgeving van Zeezicht is er genoeg te doen! Bezoek bijvoorbeeld het Stedelijk Museum Breda of ontdek het historische Kasteel Bouvigne. Wil je weten wat je nog meer kan doen in Breda? Bekijk dan zeker ons artikel wat is er te doen in Breda! Bezoek ook zeker eens onze winkel in Breda en bemachtig de mooiste mannenmode onder het genot van een kop vers gezette koffie. Tot binnenkort in Breda!

Bron foto: Iconick

Bron foto: Iconick

Bron foto: Sabine Bakkum

Geschreven door: Luc Schoenmakers

Categorie: Breda | Horeca | Eropuit

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: