Home » Stijlvolle mode » Winterjassen met hoge kortingen
Winterjassen met hoge kortingen

Weer of geen weer: een goede winterjas is waar het in deze winter om draait. Denk dan ook eerst praktisch. Het is bijvoorbeeld handig om ruime zakken te hebben zodat je al je benodigdheden mee kan nemen. Daarbij mag een winterjas natuurlijk ook stijlvol zijn. Onze winterjassen zijn nu voordelig afgeprijsd met €50,- korting! Bekijk snel onze collectie winterjassen en scoor deze winter een warme winterjas!

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

Halflange warme winterjassen

Hevige windkrachten en plensbuien zijn geen partij voor jou als je een lekker warme winterjas hebt. Halflange winterjassen bereiden je perfect voor op jouw avontuurlijke fiets- of wandeltochten, want je beweegt er moeiteloos mee in elke situatie. Daarbij val jij dit najaar helemaal in toon met de subtiele Bartlett winterjassen, in combinatie met jouw stijlvolle kledingset.

Bekijk de online folder

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Winddichte wattering

De juiste winddichte kleding kan het verschil maken. Zo reken je af met gebibber en sta jij dit najaar echt je mannetje. Of je nou op je fiets de regen en wind trotseert, een behaaglijke wandeling maakt of op een doordeweekse dag naar je werk moet, Max Goodman heeft altijd een passende jas voor jou. Deze moderne jassen laten je niet in de kou staan: dat komt namelijk door de fijne voering of wattering. Heerlijk zacht en warm!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Verkrijgbaar in alle Van Dal winkels

Waar je je ook begeeft, onze winterjassen kun je altijd in je handen krijgen. Deze collectie kun je namelijk in alle Van Dal winkels kopen. Loop binnen in jouw favoriete winkel en laat je verrassen door de kleurrijke collectie vol casual mannenkleding!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: