Home » Van Dal Actueel » Winkelverbouwing Van Dal Tiel
Winkelverbouwing Van Dal Tiel

Oh jee, de deuren zijn vanaf 6 maart even gesloten! Van Dal Tiel had al even een verbouwing op de planning staan en moet er nu echt aan geloven. Je kunt natuurlijk nog wèl terecht in Van Dal Arnhem, Gorinchem en Nieuwegein. Maar, zoals oud-voetballer Johan Cruijff ooit zei; elk nadeel hep se voordeel. Laten we even inzoomen op dat voordeel.

Nieuwer, stoerder en meer van deze tijd

Misschien ben je al eens in een vernieuwd pand van Van Dal binnengelopen en werd het je duidelijk; de nieuwe winkel is het helemaal. Het verouderde interieur waar je al jarenlang bekend mee was maakt plaats voor een volledig nieuwe uitstraling. Allereerst: een houten vloer. Wel zo elegant. Steenstrips en gave, metalen elementen verrijken het decor van de moderne man die bij Van Dal past. Zo ontstaat een nieuw jasje waarmee het bedrijf, dat 70 jaar bestaat, makkelijk mee kan naar de volgende 70 jaar.

Rob en de andere spierbundels van het bouwteam steken graag hun handen uit de mouwen om te zorgen dat de vernieuwde winkel er tiptop uit komt te zien. Hoe dat in zijn werking gaat lees je hier. Naast het in het oog springende interieur is de vernieuwde winkel zodanig ingedeeld dat de nieuwe collectie op een nog betere manier gepresenteerd kan worden.

Filiaalleider Sabien kan niet wachten om je met een vers gezette kop koffie te verwelkomen aan de Oude Haven 77. De heropening staat voor nu gepland op donderdag 7 april 2022. De verbouwing start op 7 maart, wat betekent dat je tot en met zaterdag 5 maart naar de winkel kunt komen. In de tussentijd verwelkomen wij je graag in een andere Van Dal winkel of online.

Van Dal Weert
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: