Home » Van Dal Actueel » Winkels weer open
Winkels weer open

De afgelopen maanden waren ietwat anders dan wat we gewend waren, maar wij hebben er alles aan gedaan om u alsnog het vertrouwde gevoel te geven dat past bij winkelen bij Van Dal mannenmode. En daar hebben wij goed nieuws voor!

Zo maakt u een afspraak:

  1. Klik hier of ga naar www.vdal.nl/afspraak
  2. Kies een korte of lange afspraak
  3. Kies uw Van Dal winkel
  4. Reserveer een datum en tijdslot
  5. Bevestig de afspraak door uw gegevens in te vullen

Waar de grijze wolken plaatsmaken voor warme zonnestralen doeken ook diverse beperkingen op. Vanaf vandaag kunnen terrassen weer bezocht worden, gaan de winkels weer open en komt er een einde aan de avondklok. Dat betekent dus niet alleen dat u in principe zonder winkelafspraak een Van Dal winkel kunt bezoeken, maar ook dat u meer vrijheid heeft als u besluit eropuit te gaan. Net wat langer van de zonsondergang genieten of toch een koud biertje op een zomerse namiddag pakken. Heerlijk!

Wel verschilt het per Van Dal winkel hoeveel klanten tegelijk ontvangen kunnen worden. Daarom adviseren wij u alsnog om een winkelafspraak te maken indien u zeker wilt zijn van uw bezoek. Dit doet u eenvoudig online via www.vdal.nl/afspraak. Uiteraard volgen wij de RIVM-richtlijnen en wordt er extra goed schoongemaakt. Zo garanderen wij u een prettige, veilige winkelomgeving om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen.

Wij zijn open met én zonder afspraak

Prettig, veilig winkelen

Zorgvuldig schoongemaakt

Wij schenken koffie en thee

Persoonlijk en vertrouwd advies

Draag een mondkapje

Een impressie van het interieur in Van Dal Barneveld.
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: