Home » Van Dal Actueel » Winkelopening Van Dal Venray
Winkelopening Van Dal Venray

Tijd voor de volgende stap: een gloednieuwe Van Dal mannenmode in Venray! Al sinds 1951 heeft Van Dal een uitgebreid aanbod in eigentijdse mannenmode. Nu dus ook in het Limburgse Venray en dat wil je niet missen! Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zijn wij erg trots om te verkondigen dat wij de vijfde winkel in de provincie Limburg mogen openen. Deze winkel zal een mooie toevoeging zijn op onze winkels in Horst, Roermond, Weert en Beek. Op 23 maart zal de feestelijke opening plaatsvinden. Kom jij ook?

De gezellige en vertrouwde Van Dal beleving

Het nieuwe Van Dal pand straalt een gezellige sfeer uit met een afmeting van 350 m². Van Dal Venray gaat een stoere en mannelijke winkel worden waar hout-, staal- en steenelementen de toon zetten – precies zoals je van ons gewend bent.

De brede etalageruiten en het moderne interieur worden doorgezet om een vertrouwde Van Dal beleving te bieden. We vinden het namelijk wel zo belangrijk dat het binnenlopen van de winkel een gezellig en huiselijk gevoel oproept dat overeenkomt met onze andere winkels.

Gezellig en atlijd eerlijk!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Thijs

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Welkom

Annemiek, die je wellicht al kent als filiaalleider van Van Dal Horst, zal aan de slag gaan als filiaalleider van de winkel aan de Grotestraat 27 in Venray. Vanzelfsprekend gaat dat met een persoonlijke, vriendelijke aanpak en een onmisbare kop koffie. Het gezellige team zal bestaan uit Annemiek, Marion en Anita.

Thijs

Bron foto: Van Dal mannenmode

Feestelijke opening 23 maart

Gezellig en altijd eerlijk: een standaard waarvanuit we de veelzijdige collectie van merken als Bartlett, Marvelis en Casa Moda in een ontspannen sfeer presenteren. Op 23 maart opent de winkel met verse koffie en wat lekkers. Zien wij jou dan vanaf 10.00 uur?

Extra leuk: de eerste 50 klanten krijgen een gratis autoparfum van JANZEN bij een besteding vanaf 75 euro. Dat wil je!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Met onder andere de Bartlett sokken en de Max Goodman broeken loop jij er stijlvol bij. Om het plaatje af te maken, schuif je je voeten in gave Berkelmans schoenen. Met Van Dal kan je altijd uit de voeten!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Van Dal winkel.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: