Home » Van Dal Actueel » Winkelopening Van Dal Drachten
Winkelopening Van Dal Drachten

Een gloednieuwe Van Dal mannenmode in Drachten. Al sinds 1951 heeft Van Dal een uitgebreid aanbod in eigentijdse mannenmode. Nu dus ook in Drachten en dat wil je niet missen! Vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Breda zijn wij erg trots om te mogen verkondigen dat wij de volgende stap gaan maken naar het Friese noorden. De winkel in Heerenveen opende in maart; een geslaagd feestje met Rintje Ritsma. Van Dal Drachten opent zijn deuren op 29 september, spannend!

De gezellige en vertrouwde Van Dal-beleving

Het nieuwe Van Dal pand straalt een gezellige sfeer uit met een afmeting van 215 m². Van Dal Drachten gaat een stoere en mannelijke winkel worden waar hout-, staal- en steenelementen de toon zetten, precies zoals je van ons gewend bent.

De brede etalageruiten en het moderne interieur worden doorgezet om een vertrouwde Van Dal-beleving te bieden. We vinden het namelijk wel zo belangrijk dat het binnenlopen van de winkel een gezellig gevoel oproept dat overeenkomt met onze andere winkels.

Gezellig en atlijd eerlijk!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Thijs

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Jeroen, die je wellicht al kent als filiaalleider van Van Dal Maassluis en Zoetermeer, zal aan de slag gaan als de filiaalleider van de winkel op de Noorderbuurt 12 in Drachten. Vanzelfsprekend gaat dat met een persoonlijke, vriendelijke aanpak en een onmisbare kop koffie. Het gezellige team zal bestaan uit Ilse, Tatiana en Sonja.

Wij belonen loyale klanten. Als je je registreert, ben je automatisch lid van onze SpaarClub waarmee je altijd 10% klantenkorting op iedere aankoop ontvangt en ben je als eerste op de hoogte van speciale acties en actueel Van Dal nieuws. De tevredenheid van klanten zorgde er mede voor dat wij driemaal op rij de Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode zijn.

Thijs

Bron foto: Van Dal mannenmode

Feestelijke opening op 29 september

Gezellig en altijd eerlijk. Een standaard waarvanuit we de veelzijdige collectie van merken als Bartlett, Max Goodman en Casa Moda in een ontspannen sfeer presenteren. Op 29 september opent ambassadeur Rintje Ritsma de winkel met verse koffie en wat lekkers.

Extra leuk: klanten die meer dan €150 besteden krijgen een gratis Bartlett vest of trui cadeau. Op = op!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Met onder andere de Bartlett sokken en de Max Goodman broeken loop jij er stijlvol bij. Om het plaatje af te maken, schuif je je voeten in gave Berkelmans schoenen. Met Van Dal kan je altijd uit de voeten!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Van Dal winkel.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: