Home » Van Dal Actueel » Winkelopening in Heerenveen
Winkelopening in Heerenveen

Bij Van Dal mannenmode geloven we altijd in het doorgroeien en verbeteren van onze service, assortiment en winkels. Wellicht hoor je het al in je hoofd bij het lezen, maar Guus Meeuwis zingt in zijn liedje Brabant: “Was men maar op Brabant zo trots als een Fries.” Vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Breda zijn wij apetrots om te kunnen mededelen dat we de stap naar het noorden maken. Onze nieuwe winkel in Heerenveen opent op 24 maart, wat natuurlijk al vrij snel is. Spannend! Het is onze allereerste winkel in Friesland, waardoor we letterlijk dichterbij onze ambassadeur en model Rintje Ritsma komen.

De vertrouwde Van Dal-beleving

Het 11 meter brede en 300m² grote pand behoorde voorheen toe aan Overdiep Mode, een herenmodezaak die al sinds 1926 aan de weg timmerde. Van Dal Heerenveen gaat een stoere en mannelijke winkel worden waar hout-, staal- en steenelementen de toon zetten.

De brede etalageruiten en het moderne interieur worden doorgezet om een vertrouwde Van Dal-beleving te bieden. We vinden het namelijk wel zo belangrijk dat het binnenlopen van de winkel een gevoel oproept dat overeenkomt met onze andere winkels.

Dat voelt als thuiskomen.

Thijs

Voormalig eigenaar Bernard Overdiep zal aan de slag gaan als de filiaalleider van de Van Dal winkel, die zijn jarenlange ervaringen en expertise meeneemt om jou als klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Vanzelfsprekend gaat dat met een persoonlijke, vriendelijke aanpak en een onmisbare lekkere kop koffie.

Thijs

Een uitgebreid aanbod van stijlvolle mannenmode

Wat je nog meer kan verwachten? Een uitgebreid aanbod van stijlvolle mannenmode waardoor je garderobe op zijn mannelijkst ingedeeld kan worden. Denk hierbij aan ons exclusieve merk Bartlett, maar ook Max Goodman, Lerros, Casa Moda en Marvelis. Zo heb je een ruime keuze uit kleurrijke truien, hippe vesten en overhemden met pakkende prints. 

Van Dal winkel.

De merken Pioneer en Twentyfour Seven Jeans zorgen ervoor dat je onder je bovenkleding ook stoere jeans draagt. Om het plaatje af te maken en van top tot teen in stijl rond te lopen, schuif je je voeten in gave Berkelmans schoenen. Met Van Dal kun je altijd uit de voeten!

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: