Home » Van Dal Actueel » Winkelen op afspraak
Winkelen op afspraak

Maatregelen? Regel liever uw maat

In de afgelopen maanden hebben de coronamaatregelen het een en ander vermoeilijkt, waadoor Van Dal mannenmode zich ook moest aanpassen. Gelukkig wordt geleidelijk aan al steeds meer mogelijk. Zo kan Van Dal mannenmode een bijzondere winkelervaring aanbieden: winkelen op afspraak! In het kort houdt dit in dat u vrijblijvend een tijdslot met ons kunt afspreken waarna u een uur lang persoonlijk winkelt zoals u van oudsher van ons gewend bent. Dat is wel zo prettig als u behoefte heeft aan stijlvolle mannenmode.

Zo maakt u een afspraak:

  1. Kies een korte of lange afspraak
  2. Kies uw Van Dal winkel
  3. Reserveer een datum en tijdslot
  4. Bevestig de afspraak door uw gegevens in te vullen

Terug naar hoe het was

Bij aankomst zult u merken dat bij uw filiaal alle veiligheidsmaatregelen nog steeds gelden. Het aantal klanten is afgestemd op veiligheid en u zult dus weinig hinder van anderen ervaren. Wel draagt u een mondkapje, houdt u anderhalve meter afstand van mensen buiten uw huishouden en desinfecteert u uw handen bij binnenkomst. Ook adviseren we u zich te houden aan de afgesproken winkeltijd. Het is wel toegestaan om een extra persoon mee te nemen, mits diegene zich ook houdt aan de veiligheidsmaatregelen. Onze winkeladviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de beste kledingstukken die op uw voorkeur aansluiten. Laat u verrassen door onze nieuwe voorjaarscollectie in een veilige, vertrouwde Van Dal winkel.

Wij zijn open op afspraak

Prettig, veilig winkelen

Zorgvuldig schoongemaakt

Wij schenken koffie en thee

Persoonlijk en vertrouwd advies

Draag een mondkapje

Een impressie van het interieur in Van Dal Barneveld.
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: