Home » Van Dal Actueel » Werken bij Van Dal mannenmode
Werken bij Van Dal mannenmode

Werken bij Van Dal mannenmode is hartstikke leuk. Dat zeggen we niet omdat we dat denken te zijn, maar vooral omdat het écht zo is: gezellige collega’s, stoere winkels en een rijke historie maken ons tot wie we zijn. In voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onderstaande video en lees snel verder!

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

Werken bij Van Dal in de winkel

Steek jij graag je handen uit de mouwen en weet jij hoe je onze klant hartelijk ontvangt en passend, eerlijk advies geeft? Van Dal is op zoek naar dé verkoper die dat met een vrolijk enthousiasme kan. Natuurlijk moet je het leuk vinden om met de nieuwste mannenmode bezig te zijn. Deze wil jij aan de man brengen. Je hebt een luisterend oor en bent de helpende hand met het vinden van de juiste kleding. Heb je geen winkelervaring? Dat is helemaal niet erg, want wij helpen jou om deze vaardigheden te ontwikkelen. Zo word je elke dag een stukje beter!

“De klanten komen eigenlijk op visite en kopen daarbij ook kleding. Door alle levensverhalen leer je je klanten echt kennen.”

Pascal

Van Dal Nijkerk, 6 jaar in dienst

Stages op het hoofdkantoor

Jij hebt affiniteit met mode en zoekt een gave stageplek waar je veel kunt leren over onder andere logistiek, financiën en e-commerce. Bij Van Dal mannenmode vinden we het enorm belangrijk dat je elke dag blijft leren en jezelf ontwikkelt, waaraan wij hopen bij te dragen met leuke uitdagingen. Ideale stage? Dat dachten wij ook, dus reageer snel!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Vrij snel voelde ik mij thuis en werd ik enthousiast van alle collega’s die open stonden om mij dingen te leren! Een goede sfeer met leuke opdrachten waarin ik uitgedaagd werd en het gevoel had dat ik als stagiaire echt wat kon toevoegen.

Sabine

Commerciële Economie, All-round Marketeer

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wie zijn wij?

Kleren maken de man, maar wij kleden hem aan. Dat doet Van Dal al ruim 70 jaar in onze winkels. Goed nieuws: je kunt meer dan 30 Van Dal winkels in heel Nederland vinden! Daarnaast kun je altijd terecht op de webwinkel waar wij dag en nacht klaarstaan voor onze klant. Van Dal heeft in 2020, 2021 én in 2022 de prijs in ontvangst mogen nemen voor Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode. Dat laat zien dat we iets goeds doen, maar mét jou doen we het nog beter!

Het contact met zowel de klanten als verschillende collega’s vind ik fantastisch. Dit in combinatie met het presenteren van de collecties maakt het werk leuk en afwisselend.

Walther

Van Dal Breda, 33 jaar in dienst

Direct solliciteren

Zie jij jezelf al helemaal werken in een van onze gezellige winkels? Bel dan gelijk naar onze winkel of loop even binnen voor een vrijblijvend gesprek. Wel zo prettig en persoonlijk. Online solliciteren gaat even makkelijk via onderstaande knop. Graag tot snel!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: