Home » Van Dal Actueel » Werk aan de winkel » Werk aan de winkel: klusteam
Werk aan de winkel: klusteam

Bij Van Dal mannenmode is er altijd werk aan de winkel! In deze rubriek geven we een kijkje in de diverse afdelingen op het hoofdkantoor in Breda. Zo zie je wat er speelt, wie zich voor jou inzet en ben je er indirect bij als we onze volgende zet beramen. Benieuwd wat het klusteam allemaal moet sjouwen? Scroll dan maar gauw naar beneden!

Klantenservice

Alles in eigen huis

Van Dal mannenmode werkt het liefst met vaste krachten, zo ook in het klusteam. Om bergen te verzetten is hard werk nodig waarbij ons vaste team makkelijk schakelt. Voorman Rob staat aan het roer om het klusteam aan te sturen. Met al die spierballen worden alle winkels zelfstandig verbouwd en is het nieuwe hoofdkantoor geworden wat het is. Zo kunnen we samen stap voor stap bouwen aan een Van Dal dat past bij deze tijd.

Thijs

Van stucen tot schilderen en alles daartussen

Als we zeggen dat we alles in huis hebben, dan bedoelen we ook alles. Het klusteam verricht alle denkbare taken die nodig zijn bij verbouwingen, zoals stucen, schuren, schilderen, het bijbouwen van verdiepingen en andere innovatieve toepassingen. Dat gebeurde bijvoorbeeld tijdens onze winkelverbouwingen in Veenendaal, Tilburg en Middelharnis. De winkels worden gemoderniseerd met een stoere uitstraling waarbij beton, steenstrips en industriële elementen de toon zetten. Zo worden nieuwe winkels van begin tot eind opgebouwd en worden bestaande winkels in een nieuw jasje gestoken met alle nodige technische details.

Uitbreiden en duurzamer te werk gaan

Er liggen al plannen om uit te breiden met een winkel in het noorden, waarvoor we kijken naar de beste manieren om het pand vorm te geven. Ook als winkels leeggehaald moeten worden, komt het klusteam aan te pas. Nadat bijvoorbeeld de winkels in Den Bosch en Nijmegen leeggehaald werden, heeft het klusteam de stellingen naar het hoofdkantoor gebracht en vervolgens laten recyclen. Daarnaast is het vernieuwde hoofdkantoor volledig gasloos en met zonnepanelen gebouwd. Een geautomatiseerd koelsysteem en grote glaswanden verfijnen het moderne interieur. Door efficiëntie en duurzaamheid door te voeren in alles wat we doen en zijn, hopen we elke dag een steeds betere versie van Van Dal te worden.

Thijs

Geen balk is het klusteam te zwaar

Echt waar: er is geen balk die het klusteam niet getild krijgt. Elke dag stapelen er wel nieuwe klusjes op waar de bouwmannen mee aan de slag kunnen. Een voorbeeld daarvan is de uitbreiding van onze fotostudio. Naast dat we onze productfoto’s al lang in onze studio verzorgen, doen we er inmiddels ook diverse styleshoots met onze modellen. Met vernuftige, herbruikbare ophangsystemen wisselen we steeds van achtergrond zodat onze shoots vernieuwend en verfrissend zijn. Je begrijpt: regelmatig beginnen we onze vraag met ‘Oh ja Rob, zou je ook nog…’ Gelukkig is er niets wat het klusteam níet kan. Chapeau mannen!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Werk aan de winkel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: