Home » Van Dal Actueel » Werk aan de winkel » Werk aan de winkel: Klantenservice
Werk aan de winkel: Klantenservice

Bij Van Dal mannenmode is er altijd werk aan de winkel! In deze rubriek geven we een kijkje in de diverse afdeling op het hoofdkantoor in Breda. Zo ziet u wat er speelt, wie zich voor u inzet en bent u er indirect bij als we onze volgende zet beramen. Benieuwd wat klantenservice allemaal voor u regelt? Scroll dan maar gauw naar beneden!

Klantenservice

De klant is koning

Zeker bij Van Dal. Wij geloven dat het centraal stellen van de klant een essentieel startpunt is voor ieder bedrijf. Niet alleen doen we wat we doen om klanten te voorzien van stijlvolle mannenmode, maar zoeken we ook graag naar de verbinding met deze klanten. Natuurlijk ligt een groot deel daarvan bij de uitingen vanuit marketing, maar het is juist de een-op-eencommunicatie waar wij ons sterk voor maken. En daar hoort een ijzersterke klantenservice bij. Recent hebben we onze klantenservice zodanig kunnen verbeteren dat we vooraf aan een gesprek al weten wat voor contact er al tussen ons en de klant heeft plaatsgevonden. Wel zo makkelijk!

Telefoonreceptie

“Goedemorgen, welkom bij Van Dal mannenmode. Waarmee kan ik u van dienst zijn?” Als u wel eens de klantenservice heeft gebeld, is de kans groot dat u deze zin al eerder gehoord heeft. De stem komt óf van altijd tactvolle Thijs, die u altijd even vriendelijk te woord staat, of van vrolijke Richard, die nog vóórdat u zelf precies weet waar een probleem ontstaat al een oplossing heeft bedacht. In een gemoedelijk gesprek horen ze graag waar u moeite mee heeft, of er aandachtspunten zijn die niet overkeken mogen worden en alles wat daartussen zit.

Mailcontact

Bent u niet zo van het telefoneren en lukt het u beter om schriftelijk uw verhaal te doen? Geen probleem! Beide collega’s staan klaar om u via e-mails te woord te staan. Misschien wilt u wel verduidelijking vragen over dat ene overhemd uit ons magazine. Wellicht heeft u een vraag over uw bestelling. Of hé, hoe zit dat nou met die pasvormen? Wij helpen u graag verder. Als brug tussen klant en bedrijf verlost de klantenservice u van alle onduidelijkheden.

Thijs
“Het geeft voldoening als je een klant op de juiste manier kan helpen. Iets kan natuurlijk onduidelijk zijn, maar ik zorg dat dat helder wordt.” – Thijs
Richard
“We komen samen het verste met eerlijk advies en een eerlijk antwoord als er vragen zijn. Wij en ook de klant; samen zijn we Van Dal!” – Richard

Redactionele ondersteuning

In de momenten dat de telefoon niet rinkelt en de mailbox volledig is bijgewerkt, zorgt Thijs voor redactionele ondersteuning. Hij graaft dan door de diepste krochten van het internet om leuke en interessante weetjes op te doen over de onderwerpen die we op onze magazinewebsite willen uiten. De teksten die hij voorbereidt worden door de marketingafdeling opgepakt en waar nodig aangevuld. Fijn, die extra creativiteit!

Marketingcoördinatie

Ook Richard is van meerdere markten thuis. In deeltijd verzorgt hij de coördinatie van communicatiemiddelen die in de winkels gebruikt worden. Denk hierbij aan stoepborden, strandvlaggen en overige visuele elementen. Door constant te blijven nadenken over hoe dergelijke uitingen het best ingezet kunnen worden, blijven Van Dal en zijn winkels scherp en beter zichtbaar. Dat helpt de klant nog meer om de volledige Van Dal ervaring te genieten.

In de volgende Werk aan de winkel leert u wat de inkoopafdeling dagelijks bezighoudt, dus houd het online magazine in de gaten!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Werk aan de winkel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: