Home » Van Dal Actueel » Welkom terug, maandag
Welkom terug, maandag

Welkom terug, maandag

Vanaf het moment dat de coronamaatregelen ons langzaamaan meer ruimte gaven, konden wij u meer ruimte geven. Zo konden de deuren van onze winkels weer open na een maandenlange exclusiviteit van enkel online winkelen. Daarbij waren de winkels vooralsnog op de maandag gesloten. Inmiddels lopen de winkelafspraken storm waardoor we bij Van Dal mannenmode besloten dat u vanaf nu ook op maandagen welkom bent om te winkelen in onze filialen! Dat kunt u veilig en eenvoudig doen door een persoonlijke winkelafspraak in te plannen op www.vdal.nl

Zo maakt u een afspraak:

  1. Klik hier of ga naar www.vdal.nl/afspraak
  2. Kies een korte of lange afspraak
  3. Kies uw Van Dal winkel
  4. Reserveer een datum en tijdslot
  5. Bevestig de afspraak door uw gegevens in te vullen
Stap 1

Met onze reeds geopende deuren kiest u zelf online een tijdslot en een datum bij uw lokale filiaal. Ook kunt u contact met onze klantenservice opnemen waarna dit tijdslot en deze datum samen met u wordt afgestemd.

Stap 2

U geeft aan of u gezondheidsklachten heeft en vult de rest van uw persoonlijke gegevens in.

Stap 3

In het vakje voor opmerkingen kunt u aangeven waarnaar u op zoek bent, zoals bijvoorbeeld een galant pak voor een aankomende bruiloft of juist een comfort broek omdat u slecht te been bent en meer eenvoud in het aankleden wilt.

Stap 4

Vervolgens bevestigt u de afspraak, controleert u of alles klopt en ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Nu kunt u op het aangegeven tijdslot bij uw filiaal langsgaan.

Corine kookt als cadeau

Eerder hebben we ons er al over uitgelaten, maar graag serveren we het nogmaals: Corine kookt kan gratis van u zijn! Dit aanlokkelijke kookboek visualiseert 25 verrassende gerechten die elk voortkomen uit Corines buitenlandse invloeden. Zodra u minimaal 150 euro bij Van Dal besteedt, ontvangt u dit smaakvolle hoogstandje (t.w.v. €22,99) als cadeau. Deze bijzondere actie loopt tot en met 30 april 2021 of zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

Voorjaarscollectie in de folder

Maar wat kunt u nou eigenlijk verwachten van de voorjaarscollectie? Om die vraag te beantwoorden presenteren we trots onze nieuwe folder. Er zit namelijk allerlei moois bij de collecties van onze stijlvolle merken. Denk hierbij aan levendige kleuren van Bartlett zoals bordeauxrood, koraal en blauw, voortreffelijke en elegante details bij Max Goodman en modieuze, ingebreide motiefjes op de kleding van Lerros. Ontdek dat en nog veel meer in de Van Dal folder voor Voorjaar 2021!

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: