Tilburg

Een warm welkom in textielstad Tilburg!

Tilburg is een levendige stad vol activiteiten en bezienswaardigheden. Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis zijn de musea in Tilburg een absolute aanrader. Maar er is nog veel meer te doen in de stad! Van leuke restaurants tot hippe hotspots, er is voor ieder wat wils. Ook zijn er genoeg leuke uitjes te beleven in de stad, van een dagje winkelen in het centrum tot een wandeling door de groene omgeving. Kortom, Tilburg is een stad die je zeker niet mag missen als je op zoek bent naar een heerlijk dagje uit volop activiteiten!

Kunst & Cultuur in Tilburg

Tilburg bloeit van de kunst en cultuur die menig bezoeker verrast en inspireert. De stad biedt verschillende musea, zoals de hedendaagse kunstgalerie De Pont Tilburg. Naast deze iconische locatie zijn er nog talloze andere musea in Tilburg te ontdekken. Ervaar de kunstzinnige sfeer en geniet van de verscheidenheid aan culturele activiteiten en evenementen die deze stad te bieden heeft!

Wandelen in Tilburg

Tilburg is een fantastische stad om te voet te verkennen! Er zijn talloze wandelroutes in Tilburg, variërend van ontspannen stadswandelingen tot avontuurlijke tochten door de bossen en natuurgebieden. Huis ter Heide is een prachtig gebied met schilderachtige wandelpaden en vergezichten. Het Wandelbos is een favoriete plek voor een ontspannende middagwandeling. Voor degenen die wat meer uitdaging zoeken, biedt Moerenburg een uitdagend en gevarieerd landschap. Kortom, Tilburg is een geweldige bestemming voor wandelliefhebbers!

Een hapje eten in Tilburg

In Heerenveen kun je genieten van een breed scala aan eetgelegenheden, van gezellige lunchrooms tot hoogwaardige restaurants. Voor een gezellige lunch zijn er verschillende leuke opties in het centrum van de stad en de restaurants in Heerenveen bieden uitstekende dinermogelijkheden. Of je nu zin hebt in lokale specialiteiten of internationale gerechten, je vindt altijd iets passends om te eten in Heerenveen.

Stijlvolle mannenmode in Tilburg

Van Dal Tilburg exterieur

Van Dal Tilburg

Uiteraard kan jouw bezoek aan Tilburg niet volstaan zonder langs te komen in onze stijlvolle winkel aan de Juliana van Stolbergstraat 25. Het vernieuwde pand is centraal gelegen en heeft een ruime indeling zodat je de beste winkelervaring geniet. Zodra je jouw auto in de Parkeergarage Heuvelpoort heeft geparkeerd, loop je in nog geen minuut Van Dal binnen, waar filiaalleider Herman en zijn vijf collega’s je hartelijk ontvangen. Binnen de muren van Van Dal Tilburg is de beleving heel belangrijk. De omgang met de klant is intens, oprecht en zorgt voor een grote betrokkenheid. Des te meer reden om langs te komen!

Van Dal mannenmode logo
Filiaalleider Herman

“Wij streven naar een nauwe verbondenheid met de klant door hem of haar te betrekken bij alles wat er in de winkel gebeurt. Wat de klant vindt van onze indeling, collectie en sfeer helpt enorm bij het blijven verbeteren van onszelf.”

Herman
Filiaalleider Van Dal Tilburg