Heerenveen

Welkom in Heerenveen, sportstad van het noorden!

Heerenveen is een bruisende stad in Friesland met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. In het centrum van Heerenveen kun je heerlijk winkelen en genieten van gezellige cafés en restaurants. Het Museum Heerenveen biedt een kijkje in de geschiedenis van de stad en de regio. Voor wie op zoek is naar leuke uitjes in Friesland is Heerenveen zeker een aanrader. Van mooie plekken zoals het prachtige Oranjewoud tot aan sportieve activiteiten in IJsstadion Thialf, er is voor ieder wat wils. Ontdek deze leuke stad in het noorden van Nederland en beleef de vele activiteiten en bezienswaardigheden die Heerenveen te bieden heeft!

Kunst & Cultuur in Heerenveen

Heerenveen heeft een rijk cultureel aanbod met verschillende musea die het erfgoed van de stad en de regio belichten. Museum Heerenveen biedt een interessante blik op de geschiedenis van de stad, terwijl Museum Belvédère zich richt op moderne en hedendaagse kunst. Een bezoek aan deze musea is een absolute aanrader voor wie meer wil weten over kunst en geschiedenis in Heerenveen.

Wandelen in Heerenveen

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Heerenveen en omgeving. Het nabijgelegen Landgoed Oranjewoud is een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen, mooie vijvers en kronkelende paden. Ook in de omgeving zijn er tal van wandelroutes te vinden. Verken de prachtige natuur van Friesland en geniet van de vele wandelmogelijkheden in en rond Heerenveen!

Een hapje eten in Heerenveen

In Heerenveen kun je genieten van een breed scala aan eetgelegenheden, van gezellige lunchrooms tot hoogwaardige restaurants. Voor een gezellige lunch zijn er verschillende leuke opties in het centrum van de stad en de restaurants in Heerenveen bieden uitstekende dinermogelijkheden. Of je nu zin hebt in lokale specialiteiten of internationale gerechten, je vindt altijd iets passends om te eten in Heerenveen.

Stijlvolle mannenmode in Heerenveen

Van Dal Heerenveen

Van Dal Heerenveen

Aan de Dracht 87 opende in maart 2022 de eerste Van Dal winkel in Friesland. Onder leiding van Bernard, voormalig eigenaar van Overdiep Mode, wordt expertise ingezet om de vertrouwde winkelervaring in Heerenveen aan te bieden. Bernard en zijn twee collega’s heten je van harte welkom in het pand waar hout-, steen- en metaalelementen het interieur decoreren. Je kunt eenvoudig je auto kwijt in de parkeerplaats van het nabije Burgemeester Kuperusplein, wat zich op slechts drie minuten loopafstand bevindt. Kom gezellig langs en laat je inspireren door de veelzijdige collectie – oant moarn!

Van Dal mannenmode logo
Jeroen Sieberg Filiaalleider Van Dal Maassluis

Met jarenlange ervaring in de mannenmode verwelkom ik graag de man die op zoek is naar stijlvolle kledij die past bij nú. Kijk rustig rond, laat weten waar je naar op zoek bent en wij doen de rest!

Bernard
Filiaalleider Van Dal Heerenveen