Arnhem

Welkom in Arnhem, de bruisende stad aan de Rijn!

Arnhem is een bruisende stad vol activiteiten en bezienswaardigheden. Het centrum van Arnhem biedt tal van mogelijkheden om te winkelen, heerlijk te dineren of te genieten van een drankje op een terras. Maar ook in de omgeving van Arnhem is er genoeg te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe of de prachtige kastelen in de buurt verkennen. Voor de cultuurliefhebbers zijn er verschillende theaters in Arnhem en voor wie wil overnachten zijn er diverse hotels. Kortom, er is genoeg te ontdekken in Arnhem en omgeving!

Kunst & Cultuur in Arnhem

Arnhem heeft een rijk cultureel erfgoed en biedt vele mogelijkheden om kunst en cultuur te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Museum Arnhem, met een unieke collectie moderne kunst en vormgeving. Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem neemt je mee terug in de tijd en laat je kennismaken met het leven van vroeger. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis of wetenschap, in Arnhem vind je altijd wel een museum dat bij jou past!

Wandelen in Arnhem

Arnhem is omgeven door prachtige natuur en biedt tal van mogelijkheden voor wandelliefhebbers. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het schitterende bosgebied van Nationaal Park De Hoge Veluwe of volg een van de vele wandelroutes rondom de Posbank. Voor wie liever door de stad wandelt is een stadswandeling door Arnhem, waarbij je langs de mooiste bezienswaardigheden komt, een ideale oplossing. Of je nu van bossen, heidevelden of historische gebouwen houdt, in en rondom Arnhem vind je altijd wel een geschikte wandelroute.

Een hapje eten in Arnhem

Arnhem is een bruisende stad waar je heerlijk kunt eten en drinken. Geniet op een zonnige dag van een hapje en drankje op een terras, of ga uitgebreid uit eten in een van de vele restaurants. Voor een gezellige lunch of koffie met gebak zijn er tal van cafés te vinden. In Arnhem is er dus voor ieder wat wils op het gebied van lekker eten en drinken!

Stijlvolle mannenmode in Arnhem

Het exterieur van de Van Dal winkel in Arnhem.

Van Dal Arnhem

De Arnhemse winkel ligt in het overdekte winkelcentrum Kronenburg, net buiten de binnenstad. Van Dal Arnhem is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto, die u veilig en gratis kunt parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Dat komt nog eens van pas als u er op een regenachtige dag even uit wilt! Het pand bevindt zich op de eerste verdieping – de galerij – welke u kunt bereiken met de trap of lift. Bij aankomst ontvangen filiaalleider Ruuden zijn collega’s Ela, Corina, Monique en Jacqueline u met een lach en warme, verse koffie.  Zij helpen u graag aan doordachte kledingkeuzes om u het meest stijlvol voor de dag te laten komen. Komt u binnenkort gezellig langs? Ajù hè héé!

Van Dal mannenmode logo
Een portret van Ruud van der Weerd, filiaalleider van Van Dal Arnhem.

Welkom in Kronenburg: het grootste winkelcentrum van Gelderland. U vindt hier letterlijk alle winkels onder één dak!

Ruud
Filiaalleider Van Dal Arnhem