Home » Stijlvolle mode » Warme wintertonen
Warme wintertonen

Verschijn dit najaar casual chic op de kerstborrel, tijdens een dag eropuit of aan tafel bij het kerstdiner. Bij Van Dal zit je goed met de meest elegante kledingsets die jouw najaar warme wintertonen bieden. Hoe te verwezenlijken? Wij vertellen graag hoe je dat doet!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Casual chic tijdens de kerstborrel

Wil je tijdens de kerstdagen netjes vertoeven, maar heb je geen zin om jezelf helemaal op te dossen? Kies dan voor een casual chique kledingset. Het contrast tussen een coltrui of turtleneck in combinatie met een pantalon en een colbert, zoals Bart draagt, is de perfecte manier om jouw dag in stijl door te brengen. Niet te vergeten dat het heerlijk comfortabel en warm zit, dus je vinkt meerdere hokjes af!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Stijlvol tijdens kerst

Met kerst moet je pieken en het liefst met een aanlokkelijke kledingset van Max Goodman.  Waarom? Nou, een vrolijk gekleurd overhemd staat uitstekend met een strak en modern colbert. Draag daaronder een contrasterende pantalon of chino en een bijpassende riem. Zo straalt niet alleen de kerstboom, maar jij ook!

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

Warme wintertonen bij Van Dal

Ben je nog opzoek naar dé perfecte kledingset voor deze winter of de feestdagen? Schroom je dan niet om langs een van onze winkels te komen voor eerlijk winkeladvies. Laat je zien en bekijk onze andere samengestelde kledingsets óf winkel dag en nacht online op www.vdal.nl. Zo kom je de winter wel door!

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Onvergetelijk uiterlijk | Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: