Home » Stijlvolle mode » Voorjaarsactie 2022 | 2 voor €75
Voorjaarsactie 2022 | 2 voor €75

De aankoop van een stijlvol overhemd of modieuze polo kan veel doen met een man. Met één kledingstuk kan namelijk al heel krachtig de toon worden gezet, bijvoorbeeld met een zomerse print, verfrissend kleurgebruik dat past bij het seizoen of een pakkend patroon. In onze speciale meiactie doe je ook nog eens serieus voordeel met een dubbele aankoop. Lees er vandaag alles over!

Jan in de bordeauxkleurige set.

Twee is beter dan een

Dat lees je goed: twee keer scoren voor een ijzersterke combiprijs. Het betreft polo’s en overhemden van Bartlett die je garderobe op een stijlvolle manier zullen verrijken. De in het oog springende kledingstukken geven vorm aan onze zomercollectie die uitpuilt van de leukste bovenkleding, prettige broeken, stoere schoenen, gave accessoires en nog veel meer. Waar je ook voor kiest; dat wat je erboven knoopt kan allesbepalend zijn.

Maak daarom je doordachte keuze met onze speciale selectie van polo’s en overhemden, verkrijgbaar in de maten M t/m 4XL! Zo koop je een enkel overhemd voor €44,99 en wel twee stuks voor €75. Dat kan eenvoudig online op www.vdal.nl en natuurlijk ook in jouw favoriete winkel. Let op: de voorraad kan per artikel, maat en winkel verschillen, dus wees er snel bij! De actie loopt namelijk van 25 mei t/m 12 juni 2022. Weet je al voor welke jij gaat?

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: