Home » Stijlvolle mode » Voorjaarsactie 2021 | 2 voor 65
Voorjaarsactie 2021 | 2 voor 65

Tweemaal een schot in de roos met onze gloednieuwe voorjaarsactie! Van 2 juni tot en met 20 juni kunt u namelijk twee polo’s met korte mouwen, twee overhemden met korte mouwen of een combinatie van beide scoren voor de combinatieprijs van 65 euro. Zo bent u net op tijd klaar voor het warme weer van deze zomer. Komt dat even goed uit!

Jan in de bordeauxkleurige set.

Twee is beter dan een

Dat hoort u goed: twee artikelen voor die scherpe prijs. De hoofdvoorwaarde? Dat het twee van de artikelen betreft die hieronder te zien zijn. Maar zeg nou eerlijk: met deze zomerse uitvoeringen kunt u toch niet fout gaan? Met maatseries die van M tot en met 3XL lopen weet u zeker dat u uw maat niet hoeft mis te lopen. De actie geldt zowel in onze winkels als op onze webwinkel en in beide gevallen wordt de korting automatisch verrekend. Eenvoudiger kunnen we het niet maken, wel voordeliger! Lees hier alle voorwaarden.

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: