Home » Stijlvolle mode » Voorjaarsactie 2021 | 2 broeken voor 85 of 1 broek voor 50
Voorjaarsactie 2021 | 2 broeken voor 85 of 1 broek voor 50

Tijd om te laten zien wie de broek aanheeft! Daarom introduceren we de speciale broekenactie waarbij u 2 broeken uit de zomercollectie koopt voor de scherpe prijs van 85 euro of 1 broek voor 50 euro. Dat is niet omdat u de broekriem moet aanhalen, maar omdat stijlvolle mode ook op een eerlijke en toegankelijke manier kan bij Van Dal mannenmode. Geen poespas; gewoon goed!

Jan in de bordeauxkleurige set.

Daar glijdt u zó met twee benen in

1 broek voor 50 euro is natuurlijk al grandioos, maar 2 broeken voor 85 euro zijn een absolute buitenkans. Zo loopt uw voordeel al gauw op tot ruim 50 euro! Hiermee verkrijgt u uitstekende toevoegingen voor uw garderobe, zoals de kleurrijke 5-pocket broeken van Bartlett en Max Goodman. Ideaal als u op zoek bent naar broeken met een comfortabele stretch of toe bent aan een modieuze twist. De actie is geldig in onze winkels alsook in onze webwinkel en het betreft het grootste deel van de zomercollectie. Afijn, nu dat allemaal duidelijk is: weet u al welke broeken u in uw winkeltas stopt?

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: