Home » Eropuit » Vlees & Co – Steak & Grill | Arnhem
Vlees & Co – Steak & Grill | Arnhem

Algemene informatie

Hét steakhouse restaurant van Arnhem is Vlees & Co. Dit restaurant is een waar paradijs voor liefhebbers van lekker eten in Arnhem en biedt een unieke culinaire ervaring die je nog lang zal bijblijven op het gebied van eten van een grill. Het allerbeste vlees toegankelijk maken is het motto van dit restaurant. Van de beste Wagyu en Steak tartare tot een ribeye van 350 gram. De echte vleesliefhebber waant zich in het walhalla.

Adres

Nieuweplein 22a, 6811 KR Arnhem

Ligging

Nabij het centrum

Parkeergelegenheid

Prinsenhof parkeergarage:
Prinsenhof 10, 6811 CE Arnhem

Restaurant Auberge du Bonheur met tuin

Bron foto: Vlees & Co

Restaurant

Grill

Bron foto: Vlees & Co

Over deze plek

Vanaf het moment dat je binnenstapt in dit restaurant, word je verwelkomd door een warme en gezellige sfeer die perfect past bij de menukaart vol heerlijke gerechten. Het menu van Vlees & CO is zorgvuldig samengesteld en biedt een brede selectie van gerechten, waaronder de beste steaks, grillgerechten, salades en desserts die je in Restaurants in Arnhem kunt vinden. De chefs kiezen voor de beste kwaliteit van runderen die afkomstig zijn van wereldberoemde rassen. Dit natuurlijk met het oog op dierenwelzijn en duurzaamheid. Door het juiste dieet van de runderen, hebben de runderen het niet alleen beter, ook het vlees smaakt beter.

Over het restaurant

Een van de hoogtepunten van dit restaurant is de kwaliteit van het eten. Elk gerecht wordt bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten die de smaken perfect tot hun recht laten komen in een wisselend menu per seizoen. Het menu biedt ook een uitstekende selectie wijnen en bieren, zodat je altijd een perfecte match hebt met je maaltijd.

Bron foto: Vlees & Co

Japans Wagyu

Japans Wagyu vlees staat bekend om zijn hoge mate van marmering, waardoor het zeer mals en smaakvol is. Het wordt beschouwd als een van de beste vleessoorten ter wereld.

Gerecht Auberge du Bonheur

Bron foto: Vlees & Co

De beste smaakverfijners

Naast een mooi gebakken vlees hoort een fijne wijn of een goed glas bier dat de smaak van het vlees verlengt. Je wordt goed ondersteund naar de beste smaakbeleving bij elk gerecht dat jij wilt.

Bron foto: Vlees & Co

Vegetarisch

Ben je vegetarisch of heb je geen zin in een grillgerecht? De vegetarische kaart wordt vaak uitgebreid zodat je ook de optie hebt om jouw avond op een vegetarische manier te beleven.

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Bezoek Van Dal mannenmode in Arnhem

Bezoek het Openluchtmuseum

Bezoek Park Sonsbeek

Volop eet- en drinkmogelijkheden

Wandel in Arnhem

Je komt heel gemakkelijk in Arnhem met het openbaar vervoer: je stapt uit op het prachtige station en loopt zo het centrum in. In Arnhem zijn er verschillende dingen te doen in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het dierenpark Burgers’ Zoo, het Openluchtmuseum en het Wijnmuseum. Naast het winkelen bij Van Dal zijn er prachtige wandelingen waarbij je langs beschilderde muren loopt om bij de winkelstraat te komen. Lees alles in ons artikel ‘Wat is er te doen in Arnhem?

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Arnhem | Horeca | Eropuit | Stedengids

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: