Home » Van Dal Actueel » Werk aan de winkel » Werk aan de winkel | Verkoopmanager en hoofd financiële zaken
Werk aan de winkel | Verkoopmanager en hoofd financiële zaken

Bij Van Dal mannenmode is er altijd werk aan de winkel! In deze rubriek geven we een kijkje in de diverse afdelingen op het hoofdkantoor in Breda. Zo zie je wat er speelt, wie zich voor je inzet en ben je er indirect bij als we onze volgende zet beramen. Benieuwd wat de verkoopmanager en het hoofd financiële zaken uitvoeren? Lees dan gauw verder!

Verkoopmanager

Met 34 winkels is er elke dag veel bezigheid. Het is dan ook van groot belang om alle statussen van winkels in de juiste banen te leiden en daar is een goede schakel voor nodig. Marion, verkoopmanager bij Van Dal mannenmode, is die schakel tussen onze winkels en hoofdkantoor. Ze rijdt door het hele land om het overzicht te bewaken en de winkels te ondersteunen. Zo denkt Marion mee met belangrijke personeelszaken, strategieën om iedere winkel slim te benutten en manieren om het assortiment op een zo goed mogelijke manier te presenteren.

Dat kan bijvoorbeeld door industriële elementen toe te voegen aan het interieur of aantrekkelijke visuals in en buiten het pand te plaatsen. Elke winkel moet een verfrissende en uitnodigende winkelbeleving bieden. Daarom zoekt Marion altijd naar manieren om samenwerkingen met bedrijven en lokale ondernemers aan te gaan. Dit maakt Van Dal zichtbaar en laat zien wat het voor klanten waard kan zijn!

Hoofd financiële zaken

Zoals bij ieder bedrijf is er een persoon nodig die dolblij wordt van cijfers, eurotekens en moeilijke berekeningen. Maak kennis met Michael, hoofd financiële zaken bij Van Dal. Hij verzamelt alle gegevens van winkels zodat er in kaart gebracht kan worden hoe iedere winkel presteert en hoe deze winkels alleen maar verder kunnen groeien. De jaarlijkse rapportages komen hier tevens uit voort.

De man die dolbij wordt van cijfers, eurotekens en moeilijke berekingen. 

Hij is eveneens verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie en kent alle geheimen van onze kassasystemen. In dit moderne tijdperk kom je namelijk nog wel eens voor verrassingen te staan, al zorgt Michael ervoor dat iedereen uit de voeten kan. Hij verwerkt facturen, beheert IT-systemen en verricht nog veel meer taken binnen de boekhouding. In de lunchpauze loopt Michael doorgaans een rondje om het hoofdkantoor om zichzelf klaar te stomen voor de volgende reeks cijfers.

Richard

In de volgende Werk aan de winkel leer je wat er allemaal bij het Van Dal klusteam gebeurt. Houd het online magazine dus goed in de gaten!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel | Werk aan de winkel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: