Home » Van Dal Actueel » Van Dal op Social Media
Van Dal op Social Media

Van stijlvolle mannenmode tot de leukste eropuittips en algemene winkelinformatie: op onze socialmediakanalen komen de meest recente ontwikkelingen aan bod. Of je nou specifiek op zoek bent naar een nieuwe kledingset, de lekkerste recepten wilt uitproberen of graag alvast inspiratie opdoet voor jouw nieuwe bezoek aan onze winkel. Op onze kanalen ben je aan het juiste adres. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook

Facebook Van Dal

Volg ons op Facebook!

Dagelijks de nieuwste artikelen

Iedere dag weer wordt er een speciaal artikel uitgelicht op onze tijdlijn op Facebook. Wij vertellen precies wat je over de meest stijlvolle mannenmode moet weten in een kort maar krachtig bericht. Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen zoals de opruiming, koopzondagen of andere acties? Volg ons vandaag nog op Facebook. Ook als je de leukste recepten, mannendingen of eropuittips wilt lezen raadpleeg je onze Facebookpagina. Geef jij ons ook een blauwe duim zoals ruim 5000 bezoekers die je voor waren?

Altijd de nieuwste kledingstuks

Als eerste op de hoogte zijn

De leukste weetjes en artikelen

Volg ons op Instagram

Doe altijd inspiratie op

Op onze Instagrampagina word je dagelijks ingelicht met de mooiste mannenmode om ideeën op te doen voor jouw nieuwste kledingset. Plan je een wandeling in het bos? Op onze pagina ontdek je wat absoluut niet in je rugtas mag ontbreken. Gaat je beste vriend trouwen en heb je nog geen idee wat je het best zal staan? Wij geven je graag raad. Wil je ontspannen met een leuke radiozender? Let dan goed op, want onze lijst staat al voor je klaar. Sla de berichten op om deze later terug te kunnen vinden. Extra tip: volg op Instagram ook de hashtag #vandalmannenmode en krijg zo een exclusieve kijk achter de schermen van ons, maar ook van onze ambassadeur Rintje en modellen Jan en Bart!

Volg ons op Instagram!

Like onze posts

Reageer op onze berichten

Sla berichten op

Genoeg redenen om ons op social media te volgen dus. Volg ons snel op Facebook en Instagram en mis niks van al dat moois! Daarbij mag je ons altijd een bericht sturen als je nog vragen hebt. Onze klantenservice zal de vragen zo snel mogelijk beantwoorden. 

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: