Home » Van Dal Actueel » Achter de schermen » Van Dal mannenmode op tv
Van Dal mannenmode op tv

Elke dag kijken we naar mogelijkheden om Van Dal mannenmode uit te breiden, groter te maken en beter onder de aandacht te brengen onder winkelend Nederland. Vriendelijkheid en professionaliteit vormen onze formule en we dragen dat met trots uit naar elke klant die een van onze winkels binnenloopt. Recent liepen we onze winkel in Tilburg binnen voor een wel heel bijzondere gebeurtenis: de allereerste reclamespot van Van Dal mannenmode!

Bekijk de reclamespot:

Achter de schermen:

Zomerse kledingset van Lerros

Bron foto: Van Dal mannenmode

We komen op tv!

Nog nooit eerder hebben we een reclamespot opgenomen. Dat maakt het des te spannender hoe dat in zijn werking gaat, wat we erin willen vertellen en wanneer het wordt uitgezonden. Dit zijn slechts enkele vraagstukken die we onszelf stellen voorafgaand aan de opnames. De bedoeling is om de kijker mee te nemen in de winkelbeleving die ons zo typerend maakt.

Een prettige, ongedwongen sfeer is te voelen terwijl een veelzijdig assortiment van stijlvolle mannenmode de winkel vult. Als klant kun je terecht bij onze ervaren modeadviseurs die je maar al te graag helpen, wat de boventoon voert door de reclamespot heen.

Neem een kijkje in onze winkelbeleving!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Klaar? Set… Actie!

De opname vond plaats op 15 maart 2022 en is verzorgd door productieteam Good Visuals onder leiding van Jamison Leito. Op deze opwindende dag reisde Good Visuals samen met ons team en modellen Jan de Vlaminck en Rintje Ritsma af naar de winkel van filiaalleider Herman in Tilburg. Hij, en ook inkoopster Astrid, hadden beide een kleine figurantenrol. Misschien herken je de modeadviseuse dan ook wel: dit is namelijk Pascal, de filiaalleider van onze winkel in Nijkerk!

Ons contentteam was ook aanwezig, waarbij fotografe Malou een kijkje achter de schermen geeft. Styliste Tammy garandeerde dat alle kleding mooi zit en productieassistent Richard zorgde ervoor dat het decor er tiptop uitziet. Joyce was de schakel tussen Van Dal en Good Visuals en Erik hield het eindoverzicht.

Luchtig Lerros kledingset met blauwtinten

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gemêleerde Lerros trui

Bron foto: Van Dal mannenmode

Flink uitgepakt

Bij Van Dal doen we nooit half werk. Aan de uitrusting van Good Visuals zal het ook niet liggen, want overal waar je op de set keek stond een lamp, monitor of softbox. Dat stelde ons wel in staat om een sfeer te creëren die echt past bij Van Dal en de winkelbeleving goed laat zien. De winkel was dan ook de hele dag gesloten en drie keer omgebouwd om het decor te perfectioneren.

Zo nu en dan kwamen enkele klanten binnen om een vermaakt kledingstuk op te halen, waarbij ze toch een glimp van de productie konden opvangen. Wij zijn in ieder geval razend enthousiast over het eindresultaat! De reclamespot zal tussen 18 en 30 april op Nederland 1 en Nederland 2 te zien zijn. Heb jij ons al gespot?

Bekijk de reclamespot tussen 18 en 30 april 2022!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Achter de schermen | Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: