Home » Van Dal Actueel » Van Dal loterij
Van Dal loterij

Ja, je leest het echt goed: een loterij gaat binnenkort plaatsvinden. Jij bent als lezer van ons online magazine de eerste die wij het vertellen. Wij zijn erg enthousiast om dit bijzondere nieuws met je te delen. Wat er nou exact verloten wordt en hoe het allemaal zit, lees je hier!

70 jaar Van Dal mannenmode

Toen Van Dal mannenmode 70 jaar geleden begon met het verkopen van tapijten, had het bedrijf vast niet voorzien waar we vandaag de dag zouden staan. Wat we in al die jaren gedaan hebben, lees je hier. Het zijn ook al die jaren vol toewijding, ontwikkeling en de drang om alsmaar beter te worden die ons zo trots maken. Daarom hebben we voor dit jubileum een speciale loterij. Tijdens het openingsweekend krijgt iedere klant, ter ere van onze gloednieuwe winkel in het noorden, een kraslot bij een aankoop van 50 euro. Besteed je 100 euro? Dan krijg je twee krasloten. Bij 150 euro zelfs drie. Meer kopen vergroot dus je winkans! Uiteraard geldt deze actie in al onze winkels en webwinkel. 

Ruim 12.000 prijzen

Nee, we zijn niet van lotje getikt, maar pakken gewoon graag heel groot uit. Daarom kan jouw kraslot zomaar een van de 12.000 prachtprijzen winnen. Je maakt onder andere kans op 6x Apple iPads, ideaal als je lekker op de bank wilt zitten zonder een laptop, maar toch alles kunt doen. Ga je er graag op uit om wild te spotten, dan helpt 6x Vortex verrekijker enorm! Voor thuisblijvers is 6x Ring videobel handig, net als 6x E-reader Kobo Nia. Je maakt ook kans op 1050x Janzen autoparfum, 1050x Janzen geurstokjes, 1050x waterfles met insuffen, 1050x doosje met bloembollen, 2100x golfpaparlu, 2100x Van Dal notitieboekje en 4200x Van Dal speelkaarten.

Spannend hè? Na het openingsweekend loopt de actie, indien van toepassing, toe tot en met 26 april óf zolang de voorraad strekt. De winkels en webwinkel hebben een beperkt aantal loten, dus wees er vooral snel bij! 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: