!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

Zomer vol prints in eigen productie

Dat we bij Van Dal mannenmode energie putten uit onze eigen kracht, blijkt wel uit onze zelf verbouwde winkels. Zo houd je overzicht over alles wat er moet gebeuren en maak je alles precies zoals je het zelf wenst. Dat gaat net zo met het produceren van onze kleding. Ons inkoopteam ontwerpt namelijk zelf de vrolijke en modieuze prints die de collecties verrijken.

Volledig Van Dal

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom stelt het inkoopteam kleurkaarten op die passen bij het seizoen. Met een scherp oog doen zij inspiratie op door zelf winkels te bezoeken en trends te onderzoeken. Vervolgens: naar de tekentafel! Thema’s worden eigenhandig vormgegeven met eigen prints, materiaalkeuzes en afmetingen. “Speelse vormen en moderne kleuren die bij het seizoen passen – het werkt altijd”, betuigt Iris terwijl ze een nieuwe zomerprint vormgeeft.

Direct contact met fabrieken

Na talloze tekensessies, feedbackrondes en laatste verfijningen zijn de eigen prints af. Tijd voor de eerste samples! Stofstalen komen binnen op het hoofdkantoor en de eerste kledingmonsters worden beoordeeld. Via direct contact met onze fabrieken geven we nodige aanpassingen door om ieder product naar wens te vormen.

In productie

Op naar de productie! Ook hier zijn we graag zo veel mogelijk in het proces betrokken. Daarom hebben wij direct contact met onze fabrieken die in verschillende landen zitten. Dat zorgt ervoor dat we met een scherp oog kunnen kijken naar het productieproces en de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Alleen bij ons te krijgen

Wat de eigen prints en eigen productie nóg leuker maakt is dat de zomer vol prints bestaat uit een unieke verzameling van ontwerpen die alleen bij ons te krijgen zijn. Dat kenmerkt onze eigen merken zoals Bartlett, Bartlett Active, Bartlett Basics, Bartlett Classics en Bartlett Dress met een ‘Van Dal’ sausje die past bij de man van nu. Laat je verrassen!

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Erwtensoep-01 Recepten

Erwtensoep

Makkelijk basisrecept voor Hollandse erwtensoep (ofwel snert) met rookworst, prei en schouderkarbonade. Klaar in ca. 1,5 uur.
Bekijk meer
Spaanse Hapjes Pincho's Recepten

Spaanse hapjes: Pincho’s

Drie heerlijke hapjes op een sneetje stokbrood. Heerlijk bij de borrel óf als aperitief!
Bekijk meer
Van Sloep tot zeiljacht - Eric bij een haven Man op zijn best

Van sloep tot zeiljacht

Eric (56) is een trouwe klant bij Van Dal Roosendaal en trotse eigenaar van een ...
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven