!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Nieuwe winkel: Van Dal Sneek!

Eindelijk mogen we het officieel uitspreken: Van Dal mannenmode komt binnenkort naar Sneek! De stoere winkel neemt het pand aan de Oosterdijk 15 over. Na Heerenveen en Drachten zal onze winkel in Sneek de derde winkel in het mooie Friesland worden, vol eigentijdse mannenmode en een stoer interieur. Naar verwachting openen we de winkel eind maart, uiterlijk begin april. Heb jij er ook zoveel zin in?

De gezellige, vertrouwde Van Dal beleving

Sneek is na Heerenveen en Drachten de derde plaats in Friesland die een Van Dal winkel krijgt. De winkel beslaat 200 m² met een gaaf interieur waar je met ruime paskamers, een koffietafel en een klantentoilet altijd ontspannen winkelt. Kom binnenkort langs en ontdek het veelzijdige aanbod van onder andere modieuze overhemden, jassen en comfortabele broeken. Ook kostuums, schoenen en accessoires zijn verkrijgbaar, zodat je jezelf op iedere gelegenheid kan voorbereiden!

Van Dal Sneek

Filiaalleider Tatjana en haar drie collega’s verwelkomen je binnenkort graag met warme koffie of thee, extra veel lekkers en persoonlijk modeadvies. Kom zelf de nieuwe zomercollectie van onder meer Bartlett, Casa Moda en Lerros ontdekken! De maatboog spant van M t/m 3XL, zodat er voor elk postuur wat wils is. De openingsdagen van de winkel zullen maandag tot en met zaterdag en eveneens koopzondagen zijn. Zien we jou binnenkort bij de gezellige opening? Extra leuk: er staat je een speciale verrassing te wachten. Tot snel!

Groener dan gisteren met Van Dal Groen

Maak de wereld groener met ons nieuwe initiatief Drop & Loop. Breng jouw oude kleding naar onze kledingbox in de winkel en ontvang 25 SpaarClub-punten voor je volgende aankoop. Een kleine stap richting duurzaamheid! Verzamel en sorteer je kleding, sluit het netjes af en breng dit naar de aangewezen bakken in onze winkel. Samen met de Boer Group geven wij jouw Bartlett kleding een tweede leven terwijl andere merken en textiel gerecycled worden tot nieuwe producten, zoals toilettassen (verkrijgbaar voor €24,99) of 600 SpaarClub-punten in onze winkels.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Museum Heerenveen - header Eropuit

Museum Heerenveen

Ben je klaar voor een reis door de geschiedenis van Heerenveen? Museum Heerenveen wordt gekenmerkt ...
Bekijk meer
Dochter van de Korenaar - header Eropuit

Brouwerij: De Dochter van de Korenaar

Brouwerij: De Dochter van de Korenaar, gelegen in het schilderachtige Baarle-Hertog, is een ware parel ...
Bekijk meer
header Odapark Eropuit

Odapark Venray

Het Odapark is een prachtig natuurgebied en kunstpark dat zich uitstrekt over ongeveer 25 hectare ...
Bekijk meer

Zomeropruiming

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven