!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
Meest gelezen

Nieuwe openingstijden in jouw favoriete winkel

Van Dal mannenmode streeft altijd naar het bieden van de mooiste mannenmode, de beste klantenservice en eerlijk modeadvies dat bij je past. Daarom is het volgende belangrijk: we introduceren vanaf 1 februari 2024 een aantal vernieuwde openingstijden in enkele winkels.

Zien we jou op dinsdag?

Bijna alle Van Dal winkels openen op maandagen de deuren rond het middaguur. Voortaan zal een deel van onze winkels op maandag gesloten zijn. Het gaat om de winkels in Bladel, Drachten, Dordrecht, Goes, Middelharnis, Nijkerk, Roermond, Woerden en Zoetermeer. Uit goede overwegingen zijn deze winkels uitgekozen zodat je op maandag nog altijd terecht kan bij een naastgelegen filiaal.

Minder koopavonden

Met de focus op een verfrissende winkelbeleving wijzigen we voorlopig de koopavonden in onze winkels in Heerenveen, Helmond, Oosterhout, Roosendaal, Tiel, Uden en Winterswijk. Deze winkels zullen met ingang van 1 februari 2024 de reguliere openingstijden hanteren die zij de rest van de week ook hebben. Winkel te allen tijde op www.vdal.nl.

Onze klantenservice

Natuurlijk begrijpen wij dat je ons graag op bovengenoemde dagen bezoekt om onze nieuwe collectie te bekijken of een vraag te stellen. Onze klantenservice staat op deze dagen natuurlijk voor je klaar. Heb je een vraag over jouw bestelling of wil je vrijblijvend modeadvies? Dan kan je van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur contact opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Thijs

Thijs

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
Maasduinen Eropuit

Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een uitgestrekt natuurgebied in Limburg. Maasduinen is bekend om zijn ...
Bekijk meer
Prijspuzzel maart 2024-header-01 Spelletjes

Prijspuzzel maart 2024

Ben jij een echte puzzelmeester en maak jij puzzels vanuit je luie hangmat of krijg ...
Bekijk meer
Natuurmuseum Brabant in Tilburg - header Stedengids

Natuurmuseum Brabant

Heb je ooit een sabeltandtijger, een mammoet of een potvis van dichtbij gezien? Nee? Dan moet je bij het Natuurmuseum Brabant zijn! ...
Bekijk meer

Zomeropruiming

Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven