!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Meest gelezen

5 tips om je schoenen in te lopen

Schoenen. Ze worden getypeerd als een van de meest stijlvolle kledingstukken die je elke dag aantrekt. Echter gaan schoenen, zoals bijna alle producten, niet eeuwig mee. Daarom is het soms wel zo verstandig om nieuwe stappers te kopen. Heb je bij nieuwe schoenen last van het inlopen of krijg je vervelende drukplekken? Dat is goed mogelijk, omdat nieuwe schoenen naar je voeten vormen en dat gaat helaas niet altijd pijnloos. Om je te helpen hebben wij voor je uitgezocht hoe dit wat zachter aan gaat voelen. Dit zijn 6 tips om je schoenen in te lopen.

Bron foto: Unsplash.com

Een föhn is niet alleen voor je haar

Maar ook voor je schoenen! Je kan deze gemakkelijk gebruiken om het inlopen van je schoenen te bevorderen. Ga er even voor zitten. Trek je sokken en schoenen aan en föhn op de pijnlijke plekken. Door dit te doen wordt de stof wat rekbaarder en vormt het zich soepeler om je voet. Doe het natuurlijk wel voorzichtig zonder de schoen te beschadigen. 

Bron foto: Van Dal mannenmode

Een held op sokken

Trek dikke sokken aan zodat je de harde randen niet meer voelt. Door lange sokken te dragen vervormt de schoen niet verder naar je voet, maar zo heb je geen last van het inlopen. De sokken van Bartlett zijn hier de ideale sokken voor. Daarbij maakt een kekke print je uitstraling een stuk modieuzer!

Bron foto: Unsplash.com

Lees jij de krant nog?

Dit is een klassieker: voor nette schoenen is dit dé uitkomst! Pak een oude krant erbij en scheur een stuk af. Maak deze nat en stop het in de neus van de schoen (zorg ervoor dat je de neus van de schoen goed vult, anders heeft het geen zin). Laat het een nacht rusten om te zorgen dat je schoen zich normaal gaat vormen. Vergeet alleen niet om de krant er weer uit te halen, anders loopt dat ook zo lastig.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Yoga voor je schoen!

Je schoenen oprekken is ook één van de vele dingen die werken om je schoenen beter naar je voeten te vormen. Vooral met suède schoenen. Deze stof is rekbaar en loopt altijd wat uit als je er wat langer op loopt. Om je schoen op te kunnen rekken gebruik je een schoenspanner. Ook blijven je schoenen hierdoor langer mooi, dus hiermee sla je twee vliegen in één klap. Lees ook hoe je je schoenen langer mooi kan houden.

Bron foto: Unsplash.com

Gewoon lekker wandelen

Bouw het in stappen op… Door elke keer een klein stuk te lopen raak je gewend aan de schoenen en vormt de schoen zich naar jouw voeten. Baan je weg naar een nabijgelegen park of bosgebied of wandel rustig door de stadsstraten. Bij thuiskomst doe je ze dan weer uit, tenzij je ze graag nog even binnen aanhoudt. Hoe meer tijd je je schoenen aanhoudt, hoe meer de vorming naar je voet vordert.

Email
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Picture of Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Van Dal mannenmode is van alle markten thuis!
Ook leuk om te lezen
suède loafers met korte broek op het strand Mode

Suède loafers: dé schoen voor deze zomer

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om een ...
Bekijk meer
Indonesische Rendang-01 Recepten

Indonesische Rendang

Hoe maak je zelf de lekkerste rendang thuis? Met dit recept van Leukerecepten kun je kiezen voor een zelfgemaakte of kant en klare boemboe en ...
Bekijk meer
Zoete-aardappel-stamppot-01 Recepten

Zoete aardappel stamppot

Probeer eens deze stamppot van zoete aardappels met spinazie en zachte geitenkaas. Een heerlijke combinatie van verschillende smaken!
Bekijk meer
Nieuwe zomer collectie
Recent
Spaarclub

Van Dal Spaarclub

Altijd 10% korting en punten sparen tijdens iedere aankoop!
Prijspuzzel

Maandelijkse prijspuzzel

Doe mee en maak kans op een luie hangmat van Tropilex (t.w.v. €129)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte
Scroll naar boven