Home » Van Dal Actueel » Van Dal blikt terug op 2022
Van Dal blikt terug op 2022

Dat een jaar voorbij kan vliegen is altijd goed te merken aan het einde van het jaar. Maar dat je tevens bergen kan verzetten in een jaar tijd hebben wij wel laten zien. Met onder meer vier fotoshoots, een tv-commercial, een loterij en het 70-jarige bestaan van Van Dal op de teller is het absoluut een bewogen jaar geweest. Van Dal blikt terug op 2022 en geniet vol trots na. Lees snel verder, want ook in 2023 gaan wij flinke stappen zetten!

Olympische Spelen Logo

Het begon met stilstaan

Heel Nederland begon het jaar in lockdown vanwege de coronamaatregelen. De winkelstraten waren leeg en webwinkels piekten als nooit tevoren. Het was hard werken voor alle logistieke collega’s en de winkelcollega’s die in het magazijn meehielpen. Het reguliere werk ging net zo hard door, zoals tijdens de voorbereiding van het nieuwe kledingseizoen.

Net als voorgaande jaren maakte Van Dal een reis om de nieuwe collectie te kunnen tonen. Waar we heengingen, vraag je je af? Hotel Jakarta in Amsterdam dit keer. Vanwege de coronamaatregelen konden we niet naar het buitenland, dus haalden we het buitenland naar hier. Hoe dat ging lees je in dit artikel.

Voorjaar 2022

Van Dal kleurt je zomer! Dat was eveneens het thema van onze voorjaarscollectie waarbij we menig Van Dal klant hebben mogen aankleden. Maar hoe breng je een nieuwe collectie aan de man, zal je je afvragen. Dat deden wij met een mooie nieuwe folder én onze allereerste tv-commercial. Deze tv-commercial was hartstikke spannend en het eindresultaat deed verwonderen!

Olympisch stadion
Schermen

Geen lege winkelstraten meer

Langzaam maar zeker worden alle Van Dal winkels verbouwd en verduurzaamd. In februari dit jaar was de beurt aan Van Dal Tiel. Tegelijkertijd was ons klusteam hard aan het werk om een nieuwe winkel in Heerenveen te construeren en precies een half jaar later werd een Van Dal winkel geopend in het mooie Drachten.

In een notendop

Poeh, 2022 was ons het jaar wel. Zo vierde Van Dal zijn 70-jarige bestaan, hielden we een loterij onder al onze klanten, zijn wij afgereisd naar het mooie Beieren voor een nieuwe fotoshoot, hebben we ruim 6000 euro opgehaald tijdens Swim to Fight Cancer en hebben wij voor het derde jaar op rij de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode in de wacht mogen slepen.

Van Dal SpaarClub

Met de lancering van het nieuwe kledingseizoen in het najaar van 2022 lanceerde Van Dal ook een nieuw fenomeen: de Van Dal SpaarClub. Voor elke euro die uitgegeven wordt in onze winkel of webwinkel ontvangt de klant één punt. Met deze punten kunnen leuke cadeaus gekocht worden. Lever 200 punten in voor een douchegel, 400 punten voor een autoparfum en een geschenkset voor 800 punten. Is dat even aan je voorbij gegaan? Lees hier alles over de SpaarClub.

Van Dal blikt terug op 2022

Naast deze gebeurtenissen heeft er nog veel meer plaatsgevonden in het afgelopen jaar. Benieuwd naar wat dat allemaal was? Dat lees je in onze Van Dal Actueel rubriek. Daarnaast hebben wij ontzettend veel zin in het nieuwe jaar, waar wij met volle energie ingaan. Tijd voor het volgende hoofdstuk! Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van al het moois? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je niets kan missen.

Alvast een goed, gelukkig en gezond 2023 toegewenst namens alle werknemers van Van Dal mannenmode.

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: