Home » Van Dal Actueel » Samenwerken

Samenwerken

Bij Van Dal mannenmode geloven we sterk in het bundelen van krachten. Niet alleen onderling, waar we al onze vakkennis combineren om mooie producties te ontwikkelen en uit te voeren, maar vooral ook met partnerorganisaties. We zijn daarom ook doorlopend op zoek naar samenwerkingen die aansluiten op onze visie. Onze samenwerkingen met andere partijen leiden tot een unieke dynamiek waarmee we onszelf uitdagen en vernieuwen. Ook samenwerken? Stuur een mailtje naar magazine@vdal.nl 

Lees hieronder welke samenwerkingen we op dit moment hebben én al gehad hebben!

Onze huidige samenwerkingen

Corine Kookt

Dat liefde door de maag gaat weten we allemaal. Ook bij Van Dal mannenmode wordt er volop genoten van de lekkerste gerechten die niet alleen vers en smaakvol zijn, maar ook een stukje van onze identiteit aan de wereld geven. Om die reden raken we enorm geïnspireerd door Corine, een ambitieus kookwonder die haar smaakpalet verrijkt met buitenlandse invloeden. Van Dal verzorgde smaakmakende fotografie van Corines gerechten waarmee het water in je mond zal lopen. Naast het boek komen haar gerechten ook regelmatig terug op ons online magazine.
""

Leukerecepten.nl

Dat er plezier in de keuken is en je aan tafel echt kunt genieten is het drijfveer van LeukeRecepten.nl. Bij het zien van de aanlokkelijke gerechten word je daar direct al van overtuigd, wat vanaf nu ook frequenter is op ons online magazine. Met minimale inspanning het lekkerste resultaat behalen is wat Sandra en haar vriend Eric elke dag inspireert om nieuwe smaakmakers te bedenken.
""

Wij hebben ook samengewerkt met:

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon