U
Home » Van Dal Actueel » Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar online staan we voor je klaar!

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar online staan we voor je klaar!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar de huidige omstandigheden vragen tijdelijk om extra voorzichtigheid. Alle Van Dal winkels zijn helaas gesloten tot op zijn minst 14 januari. Dat is natuurlijk erg jammer, maar we doen er alles aan om je alsnog zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoe precies? Dat doen wij zo:

Winkel online

Onze webwinkel is dag en nacht bereikbaar via www.vdal.nl. Zo kan je alles uit onze stijlvolle wintercollectie bemachtigen en weet je zeker dat je als dezelfde moderne man de deur uit kan als dat je winkelend bij onze filialen zou doen. De levering duurt 4 tot 6 werkdagen. Wel staan de feestdagen voor de deur en vallen deze voor ons en DHL er tussenuit. Buiten deze dagen om zijn we er natuurlijk altijd voor jou. Als presentje van ons geniet je tijdelijk gratis verzending en gratis retourneren. Mooi meegenomen!

Tijdelijk gratis verzenden en retourneren!

Trots op 70 jaar Van Dal

Bron foto: Van Dal mannenmode

Klantenservice

Bron foto: Van Dal mannenmode

Klantenservice

Het kan natuurlijk zo zijn dat je vragen hebt over jouw bestelling, maatadvies of andere belangrijke zaken. Onze klantenservice staat voor je klaar om je aan alle antwoorden te helpen die je nodig hebt. Stel voor dat je recent een aankoop hebt gedaan in een van onze winkels waarvan er iets vermaakt is of besteld moet worden. De betreffende winkel zal in ieder geval spoedig contact met je opnemen, maar als er daarna nog iets onduidelijk is, kun je bellen of mailen met de klantenservice. Wij zetten de klant altijd centraal!

Iedereen helpt mee!

Nu onze fysieke deuren gesloten zijn, hebben we wel genoeg extra handen om op het hoofdkantoor uit de mouwen gestoken te worden. Dat komt als geroepen op ons hoofdkantoor, waar de drukte in grote mate toeneemt. Zo springen onder meer Margo, Marijn, Jacco, Wendy en Walther omstebeurt bij op de klantenservice. Wel zo handig als je vragen wilt stellen met betrekking tot je bestelling, maatadvies of andere belangrijke zaken. Daarbij is er veel winkelpersoneel bezig om kleding te herverdelen, bestellingen met zorg in te pakken en klaar te zetten voor een tijdige verzending. Samen staan we voor je klaar!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Laat je inspireren

Waar we in onze fysieke winkels ernaar streven om je een unieke winkelervaring te bieden en te inspireren, doen we dat nu op een online manier. De nieuwsbrief wordt naar je e-mailadres gestuurd om je op de hoogte te houden van leuke acties en ontwikkelingen binnen Van Dal. Daarnaast kun je iedere dag inspirerende inhoud zien op onze social media kanalen, namelijk Facebook en Instagram.

In aanvulling daarop is ons online magazine te allen tijde beschikbaar, waar je dagelijks alles kunt lezen over actualiteiten, stijlvolle mode, eropuit, mannendingen, smakelijk en natuurlijk de onomstotelijke prijspuzzel. Leuk om op die manier toch met ons in aanraking te blijven en het beste te maken van de koude winterdagen!

Samen maken we het beste van de koude winterdagen!

We zijn er om te blijven en staan voor je klaar. Samen komen we de tijdelijke sluiting van onze winkels door en zorgen we dat we veilig en wel het jaar kunnen afsluiten om met frisse moed het nieuwe jaar te beginnen. Laten we alles eruit halen wat erin zit!

Wanneer onze copywriter Nick zijn pen even laat rusten, drukken zijn vingers op de knoppen van zijn camera. Hij legt hierdoor de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.
Geschreven door: Nick

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Lees ook dit eens: