U
Home » Van Dal Actueel » Najaarsactie 2022 | 2 voor 80

Najaarsactie 2022 | 2 voor 80

Nog voordat de drukke decembermaand van start gaat kun je jouw garderobe onder de loep nemen. Het kan zomaar zo zijn dat een beetje kleur of een extra dosis comfort ontbreken. Kon je maar stijlvolle lagen voor het najaar voordelig inslaan… Oh wacht, dat kan! In onze najaarsactie bereid je je perfect voor om je volgende wandeling, vrijdagmiddagborrel of rustige zondag naar een hoog niveau te tillen. Dit najaar staat in het teken van lagen, comfort en natuurlijke kleuren. De ijzersterke combinatie van een vest én overhemd is precies wat je dan nodig hebt. Daarom hebben we nu een bijzondere selectie van vesten + overhemden voor 80 euro. De actie is geldig van 23 november tot en met 4 december 2023. Lees snel verder!

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Lagen als nooit tevoren

Een modieus overhemd zet gelijk de toon van de dag. Een vest voegt er niet alleen nóg meer comfort en warmte aan toe, maar vaak ook een complimenteuze kleur of structuur die jouw kledingset nog net dat extra beetje funk geeft. Zet de thermostaat gerust een paar standen lager – het is nog duurzaam ook – en kies voor het dragen van meerdere lagen kleding. Zo blijf je lekker warm tijdens de koude dagen en bespaar je kosten. Deze najaarsactie zorgt ervoor dat je voor 80 euro in één klap klaar bent. Een echte win-winsituatie!

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Najaarsactie bij alle Van Dal winkels

De najaarsactie is geldig in alle Van Dal winkels én webwinkel. Kies nu jouw favoriete combinatie vest + overhemd en maak indruk op jouw vrienden, familie én jezelf! Let wel: OP=OP dus wees er snel bij! 

Najaarsactie Van Dal mannenmode

Gedurfde patronen en een ingebreid stippenmotief

Of het je bovenste laag betreft of net die ene die eronder schuilgaat: opvallen mag je zeker. Wat ons betreft kan je helemaal all the way gaan met felle kleuren en gedurfde patronen en tem je dat met een piqué vest van Bartlett. Het ingebreide stippenmotief maakt deze vesten nét even anders dan de andere vesten in je garderobe en mogen daar absoluut niet ontbreken. Nu al zin in de volgende wandeling!

Najaarsactie Vest + Overhemd 2 voor 80

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Najaarsactie Vest + Overhemd 2 voor 80

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Lees ook dit eens: