Home » Van Dal Actueel » Koopzondag | 6 juni 2021

Koopzondag | 6 juni 2021

Ook deze zondag kunt u bij een divers aantal Van Dal winkels terecht voor stijlvolle mannenmode. De stralende zon stelt ons namelijk gerust dat ons meer dan genoeg zomerglorie te wachten staat. De vraag ‘Heb ik genoeg zomerkleding in mijn garderobe hangen?’ zat er natuurlijk aan te komen, maar nu is ‘ie zodanig van toepassing dat u het misschien al hardop gesteld heeft. Kom dus deze koopzondag langs om op uw gemak te winkelen.

Dit kan in onze winkels te Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Nijmegen, Roermond, Tiel en Tilburg. Zo heeft u ons altijd in de buurt zitten, ook als u besluit in het weekend eens een paar extra kilometers af te leggen in een andere omgeving.

De winkels zijn weer vrij te bezoeken, een afspraak maken is niet langer verplicht, maar wel mogelijk. Vrije inloop in de winkels is dus mogelijk. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel. Dit aantal staat ook aangegeven bij de ingang van iedere winkel.

Een impressie van het interieur in Van Dal Barneveld.

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon