Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 22 augustus 2021

Koopzondag 22 augustus 2021

Hoe verder we in de maand augustus geraken, hoe meer kleding van onze nieuwe collectie binnendruppelt. Trots leggen we deze voor u klaar in de schappen van de Van Dal winkels zodat u bij uw eerstvolgende bezoek direct uw slag kunt slaan. Dat doet u op koopzondag 22 augustus in onze winkels te ArnhemBaarle-NassauBeekBredaDen BoschEindhoven CentrumNieuwegein  en  Tilburg . Deze zijn allemaal vrij te bezoeken en onze medewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies.

Deze dag leent zich ook om te profiteren van scherpe prijzen. In de tweede ronde van de zomeropruiming gelden er namelijk kortingen van 20% op korte broeken, polo’s en t-shirts en overhemden met korte mouwen. Daarnaast zijn alle truien en vesten scherp geprijsd voor maar €30.- Ook de schoenen zijn in prijsd verlaag naar €65,-  En er is meer…! Steeds meer producten raken uitverkocht in de afgelopen dagen. Een goed teken voor ons, maar voor u is het natuurlijk van belang dat u niet misgrijpt. Zien we u dus op 22 augustus? De koffie staat klaar!

Van Dal Weert

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon