Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 15 augustus

Koopzondag 15 augustus

Wij hopen dat u op de best mogelijke manier de maand augustus doorkomt. Wellicht reed u uw caravan naar het buitenland, bent u dat van plan of gaat u er comfortabel op uit in eigen land. Even heerlijk uitwaaien in een natuurrijk gebied of lekker ergens een hapje eten met uw gezelschap. Het kan zomaar zijn dat u daarvoor nog stijlvolle kleding nodig heeft die uw uitstraling niet alleen afstemt op uw persoonlijke identiteit maar ook nog praktisch en comfortabel is. Dan is een bezoek aan een Van Dal winkel zo gepiept en dat kan gelukkig in een select aantal winkels op aankomende koopzondag! Profiteer mee van de zomeropruiming waar u voor scherpe prijzen enorm goed kunt slagen!

Laat van u horen in onze winkels in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken en onze medewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies. Zien we u op 15 augustus?

Van Dal Eindhoven

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon