Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 12 september 2021

Koopzondag 12 september 2021

Zeker zijn van een winkeltas vol stijlvolle mode? Dat bent u aanstaande koopzondag op 12 september! Dan treft u namelijk de kleding uit onze nieuwe wintercollectie in een aantal Van Dal winkels, evenals de laatste stuks uit onze zomeropruiming. Deze wintercollectie staat onder meer bol van overhemden, truien en vesten in warme winterkleuren zoals camel, bordeaux en petrol. Het veelzijdige broekenaanbod is het ook waard om te ontdekken, evenals alle accessoires die uw kledingset helemaal kunnen afmaken.

Met uw klantenkaart ontvangt u 10% klantenkorting op uw kledingstukken. Dat kan in onze webwinkel, maar ook net zo goed in onze winkels. Zo bespaart u niet alleen op uw aankoop, maar weet u ook 100% zeker dat u kleding koopt die het best bij u past. Bezoek op 12 september onze winkels te ArnhemBaarle-NassauBeekBredaDen BoschEindhoven CentrumNieuwegein en Tilburg, waar onze medewerkers klaarstaan met persoonlijk advies en een lekkere kop koffie.

Van Dal Uden interieur

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon