Home » Van Dal Actueel » Koopzondag 11 juli 2021

Koopzondag 11 juli 2021

Heeft u recent gewinkeld op een koopzondag? Als het antwoord op die vraag nee is, is zondag 11 juli de perfecte datum om dat te doen. Is het antwoord ja, dan geldt het eigenlijk ook. We zien u namelijk graag, bieden u een lekker kopje koffie aan en geven u eerlijk en passend advies. Kom de stijlvolle kleding uit onze voorjaarscollectie ontdekken en vergeet niet uw voordeel te doen met de speciale broekenactie waarbij u twee broeken voor 85 euro koopt, of een enkele voor 50 euro. Deze actie loopt tot en met 18 juli en wilt u absoluut niet missen!

De winkels waar we u met open armen ontvangen zijn in Arnhem, Baarle-Nassau, Beek, Breda, Den Bosch, Eindhoven Centrum, Nieuwegein, Nijmegen, en Tilburg. De winkels zijn vrij te bezoeken. Het maken van een afspraak is geen verplichting, maar uiteraard wel mogelijk als u zeker wilt zijn van een prettig en rustig winkelmoment. Wij hanteren een maximaal aantal bezoekers per winkel, wat ook aangegeven staat bij de ingang van iedere winkel. Komt u langs op 11 juli?

Van Dal Weert

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon