Home » Van Dal Actueel » Belangrijke verzendinformatie tijdens de feestdagen

Belangrijke verzendinformatie tijdens de feestdagen

December is de drukste maand van het jaar voor webwinkels. Als de Sint uit het land is, staat de Kerstman alweer voor de deur. In december wordt het aantal online bestellingen namelijk verdubbeld. Dit komt op ruim 1 miljoen pakketten per dag in Nederland. Iedereen wil natuurlijk zijn of haar kerstcadeau op tijd binnen hebben en wil nog op het laatste moment dat ene overhemd, colbert of pantalon bemachtigen om er stijlvol bij te lopen tijdens de feestdagen. Hierom hebben wij de volgende belangrijke verzendinformatie voor u op een rijtje gezet.

Wees voorbereid - Bestel optijd | Thuiswinkel.org

Bron foto: thuiswinkel.org

Wees voorbereid – Bestel op tijd!

Om er zeker van te zijn dat uw bestelde artikelen vóór de feestdagen thuis geleverd worden, adviseren wij om de bestelling vóór 20 december te bestellen. Zo kunnen wij u verzekeren dat de bestelling uiterlijk op 23 december bij u thuis geleverd wordt. Met dit in uw achterhoofd kunt u met gerust hart de laatste kerstinkopen doen en uzelf, uw man, zoon of vader blij maken met stijlvolle mode.

Verzending en levering

Het is voor iedereen fijn om de kleding snel, veilig en gemakkelijk te bestellen. Ons streven is om uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u thuis af te leveren met DHL. Dit kan door de feestdagen en de coronamaatregelen wat langer duren dan gebruikelijk. Nadat wij uw bestelling hebben ingepakt, ontvangt u uw persoonlijke track & trace code. Het verwachte bezorgmoment wordt zichtbaar als uw bestelling bij DHL in het verzendproces zit. Het kan voorkomen dat u het woord “Oeps” ziet staan, zoals hier afgebeeld. Uw bestelling wordt op dat moment nog verwerkt bij DHL. Aan het eind van de dag of de volgende ochtend zou er meer informatie moeten verschijnen.

Bron foto: dhlparcel.nl

Afvinklijst

Bron foto: Unsplash.com

p

Afwijkende levermomenten

Vrijdag 24 december:

geen avondbezorging, bezorging tot 15.00 uur,

Kerst (zaterdag 25 en zondag 26 december):

DHL gesloten,

Oudejaarsdag (vrijdag 31 december):

geen avondbezorging, bezorging tot 15.00 uur,

Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari):

DHL gesloten.

Gratis verzending in onze webwinkel

Vanwege de strengere maatregelen stimuleren we online winkelen door u tijdelijk gratis verzending aan te bieden in onze webwinkel. De verzendkosten worden in uw winkeltas automatisch weggelaten, het enige dat u hoeft te doen is onze stijlvolle mode scoren. Bent u van plan om uw bestelling op te halen in een van onze winkels? Vraag onze winkelmedewerkers of klantenservice naar de leverdatum in uw favoriete winkel.

Stijlvolle cadeautips

Bij Van Dal kunt u terecht voor de leukste kerstcadeaus en maakt u uw man, vader, zoon of opa blij. Onze cadeautips: Stijlvolle sokken, stropdassen of truien. Heeft u meer inspiratie nodig, lees dan dit artikel of bezoek een van onze winkels voor stijlvol modeadvies en een bakje koffie of thee.

Hier pakt een medewerker een webshop bestelling in van Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: 

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Van Dal Actueel

Right Menu Icon