U

Over ons

Bij Van Dal mannenmode geloven wij dat het leven pas echt begint vanaf 50 jaar; je kinderen zijn uit huis, de meest hectische werkjaren heb je al achter de rug en je huis is al afbetaald. Kortom: iedere man moet stralend en comfortabel door het leven kunnen gaan. Om daarbij te helpen bieden wij graag tips over Van Dal actualiteiten, stijlvolle mode, het eropuit gaan, typische mannendingen en smakelijkheden én dagen we je uit met breinbrekende puzzels.

Wij heten je graag welkom op ons online magazine! 

Dit zijn wij!

Erik | E-commerce Manager

Onder het voeren van belangrijke telefoongesprekken door leidt Erik het marketingteam en bedenkt hij treffende strategieën om de beste resultaten voor onze winkels te behalen.

Joyce | Contentmanager

Met een scherpe en adequate blik begeleidt Joyce het creatieve proces van het marketingteam.

Nick | Creative Copywriter en Fotograaf

Wanneer copywriter Nick zijn pen even laat rusten, legt hij met zijn camera de mooiste dingen, mensen en plekken vast, zoals onder andere alle steden van Nederland.

Malou | Fotograaf en Content Creator

Terwijl ze de focus op mooie composities legt, creëert Malou foto- en videobeelden op interne en externe locaties voor onder andere de kledingcollectie, producten en social media uitingen.

l

Lindsay | Grafisch Vormgever

Op haar tekentablet geeft Lindsay vorm aan alle online en offline uitingen, zoals de digitale en fysieke folders, banners en visuele uitingen voor onze social media kanalen.

Thijs | Team Redactie

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs kan overal over schrijven!

Richard | Team Redactie

Zodra Lindsay uitgeknutseld is, zorgt Richard als laatste schakel dat de offline uitingen op de deurmat van klanten en winkels terechtkomen. 

Sabine | Team Redactie

In vol enthousiasme duikt Sabine in diverse rubrieken van ons online magazine om daar boeiende en spontane artikelen voor te schrijven, zoals de receptuur van haar overheerlijke roti. Smullen!

g

Rens | SEO- en Conversieoptimalisatie

Door dagelijks digitale ontwikkelingen in de gaten te houden zet Rens alles op alles om de online vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de (web)winkel(s) te vergroten.

Tammy | Stylist en Content Producer

Altijd zoekend naar inspiratie voor binnen- en buitenlandse locaties arrangeert Tammy de fotoproducties en heeft ze oog voor detail om styling van onze collecties tiptop te verzorgen.

Romy | Styleshootstylist

Secuur en stapsgewijs is Romy verantwoordelijk voor de styleshoots in de Van Dal studio waarbij ze waarborgt dat de kleurechtheid, styling en nabewerking van webwinkelfoto’s er perfect uitziet.

En natuurlijk... stagiaires!

Ieder jaar worden wij ondersteund door diverse stagiaires met elk een eigen achtergrond en ontwikkeling. Zou jij het leuk vinden om stage te lopen bij Van Dal mannenmode? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected]!

Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Achter de schermen | Van Dal Actueel

Deel dit artikel op:

Lees ook dit eens: