Home » Van Dal Actueel » Tijdlijn » Van Dal 70 jaar tijdlijn: 2001 – 2011
Van Dal 70 jaar tijdlijn: 2001 – 2011

Sinds de oprichting van Van Dal mannenmode in 1951 heeft het bedrijf allerlei bijzondere ontwikkelingen doorgemaakt. Iedere keuze, nieuwe winkel of baanbrekende innovatie uit onze historie heeft ons gebracht waar we nu zijn. In de Van Dal 70 jaar tijdlijn blikken we per decennium terug op deze ontwikkelingen en leert u Van Dal kennen. Wist u dat de website van Van Dal in 2008 online ging? Dit deden wij van 2001 tot 2011!

Heeft u een opfrisser nodig van wat er hiervoor gebeurde? Lees hier wat wij eerder al deden!

Onze geschiedenis

van

2001-2011

^
2003

Van Dal op de Brabantse radio

Het tijdperk van familie Segeren, als we het zo even noemen, wordt gelijk goed ingeluid. Van Dal is te horen bij lokale radiozender Omroep Brabant. In een pakkende reclamecampagne van acht weken verschijnt Van Dal op de zender, wat ervoor zorgt dat we steeds bekender worden in de regio.

""
^
2006

Klantenregistratiesysteem

Omdat Van Dal het oogpunt heeft om te blijven moderniseren, wijdt het bedrijf zich toe aan het klantenregistratiesysteem. Met het verzamelen van klantgegevens kan Van Dal beter in beeld brengen wie de klant is, wat zijn wensen zijn en hoe daar op een professionele en doordachte manier op ingespeeld kan worden. Van Dal is daarmee één van de eerste retailers in Nederland die hiermee aan de haal gaat.

 

""
^
2006 – 2010

Winkeluitbreiding

In mei 2006 krijgt de Gelderse stad Tiel een eigen Van Dal filiaal. Daar zijn stadsmascotte Flipje en medebewoners van Tiel hartstikke blij mee! In de daarop volgende jaren is er meer uitbreiding. Wijchen, Weert, Gorinchem, Horst, Roermond en Baarle-Nassau krijgen allemaal hun eigen filiaal. Door steeds zichtbaarder te worden in een groter deel van Nederland weet Van Dal door te blijven groeien.

""
^
2008

Maandelijkse folders en het wereldwijde web

Hulde, vanaf 2008 is Van Dal op het wereldwijde web te vinden! www.vdal.nl wordt gelanceerd en legt daarmee de eerste bouwstenen voor de online winkelomgeving die we vandaag de dag kennen. Daarnaast ontvangt iedere klant op maandelijkse basis een Van Dal folder op de deurmat.

 

^
2011

60-jarig jubileum en nieuw logo

Van Dal bestaat 60 jaar, hoera! Het jubileum pakt gelijk de kans om het volgende hoofdstuk in te luiden en de visuele identiteit van Van Dal te vernieuwen. Het nieuwe logo wordt ontworpen; dit is dezelfde die vandaag de dag nog overal wordt toegepast.

""
Al ruim 70 jaar biedt Van Dal stijlvolle mannenmode aan voor de moderne man. Deze rubriek belicht alles wat met kleuren, materialen en de nieuwste trends te maken heeft. Zo ontdekt u alles wat u over stijlvolle mannenmode moet weten!
Geschreven door: Van Dal mannenmode

Categorie: Tijdlijn

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: