Home » Stijlvolle mode » Vaderdag cadeautips 2023
Vaderdag cadeautips 2023

Alle mannen op scherp, want het is binnenkort Vaderdag! De enige exclusieve dag in het jaar waarop elke papa, paps, oudeheer, vaderlief en man des huizes in het zonnetje gezet wordt. Ieder jaar wordt er op de derde zondag van juni groots voor hen uitgepakt, maar waar komt dit nou eigenlijk vandaan? Wij vertellen er je graag meer over.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Bron foto: Van Dal mannenmode

In de watten leggen

De derde zondag van juni komt dichterbij en dat maakt nú de perfecte tijd om na te denken over Vaderdag. Hoe wil je jouw vader, grootvader, man, vriend of jezelf in de watten leggen? Er zijn natuurlijk talloze dingen te bedenken, maar kies vooral iets dat bij de persoonlijkheid en interesses van de man past. Dit zal altijd gewaardeerd worden en geeft aan dat er goed over nagedacht is. Om alvast een eerste idee in te koppen: wat dacht je van een mooie riem of tas? Een mooie toevoeging om er stijlvol bij te lopen. Zo kan je natuurlijk ook altijd een mooi paar sokken geven, deze komen altijd van pas.

Natuurlijk kan je ook een mooi colbert overwegen zodat de vader waar je het voor koopt piekfijn op zijn volgende etentje kan verschijnen. Zo kan je ook kiezen voor een cadeau dat een toegevoegde waarde kan bieden bij het inpakken van zijn koffer of tas. Inspiratie nodig; wat jij niet moet vergeten voor je vakantie? Lees het hier. Nou goed het is dus belangrijk dat je hem even in de watten legt deze dag.

Bron foto: Van Dal mannenmode

Buitengewoon gave bovenkleding

Een indrukwekkend overhemd dat goed samengaat met zijn favoriete colbert. Een polo voor die ene sportieve zomeruitstraling. Een egale trui die de brug van casual naar chic kan slaan in een handomdraai. Bij Van Dal mannenmode vindt je een breed assortiment aan absolute winnaars in deze categorieën – je hoeft alleen maar te bedenken wat het best bij de vader past waar je het voor koopt!

Buitengewoon Bartlett set met truien, polo en overhemden

Bron foto: Van Dal mannenmode

Accessoires en extra’s

Om een outfit af te maken koop je accessoires die een extra detail aan jouw outfit toevoegen, kleuren nog beter op elkaar afstemmen of zelfs een praktisch voordeel leveren. Een riem houdt bijvoorbeeld een broek op de juiste plek, maar de kleur- en materiaalsoorten kunnen een goed compliment vormen op van de uitstraling. Koop je liever iets dat een man aan het denken zet? Koop dan een boek uit zijn geboorteperiode; origineel!

Vroeger sprong ze op balken om op hoog niveau te turnen. Daarna was ze altijd met haar handen bezig om haar vader in de keuken te helpen. Sabine is een bron van creatieve energie en geeft de leukste tips op ons online magazine!
Geschreven door: Sabine Bakkum

Categorie: Stijlvolle mode

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: