Home » Mannendingen » Tips om geld te besparen met kleding
Tips om geld te besparen met kleding

Iedereen heeft er last van. Jouw dagelijkse boodschappen die de pan uit rijzen of de energierekening die je in de kou laat staan. Gelukkig zijn er toch manieren om geld te besparen. Daarom geven wij jou graag tips om geld te besparen met kleding. Hoe je dat doet? Dat lees je in dit artikel.

Olympische Spelen Logo

Bron foto: Van Dal mannenmode

Gezellig en altijd eerlijk

In een wereld waarin vrijwel alles duurder wordt zal Van Dal een bedrijf blijven waarbij de veelzijdige collectie eerlijk geprijsd is. Dát kan doordat onze winkels net buiten het centrum gelegen zijn en een lage huurprijs hebben. Daarbij focussen we altijd op slimme samenwerkingen met onze leveranciers, wat de klant merkt in iedere aankoop. Van Dal blijft derhalve doen waar het bedrijf goed in is: kwalitatieve mannenkleding verkopen met een toegankelijk prijskaartje. Natuurlijk met persoonlijk, eerlijk winkeladvies, een lekkere kop koffie en jouw welverdiende 10% klantenkorting.

Warmetruienweer

Zeker nu het najaar in volle gang is heb je nogal gauw de neiging om de verwarming aan te zetten. Dit is echter niet altijd nodig. Trek lekker een trui of vest aan! Kies in dit geval zeker voor een wollen trui als je warm én comfortabel wil blijven. Wol is een van de mooiste en meest natuurlijke materialen die je in huis kunt halen. De zachte stof zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam je eigen temperatuur beter behoudt. Op deze manier beschermt wol je dus beter tegen de kou.

Olympisch stadion

Bron foto: Van Dal mannenmode

Schermen

Bron foto: Van Dal mannenmode

Maak lagen

Zet de thermostaat een paar standen lager en kies er in plaats daarvan voor om zelf meerdere lagen kleding te dragen. Houd warmte vast terwijl je er met verlokkelijke kleurtinten en patronen echt uitspringt. Ga bijvoorbeeld voor een subtiel overhemd met een winterse trui daaroverheen. Top jouw kledingset af met een wolcord voor het najaar en een gewatteerde Bartlett jas. Om de strenge vorst te trotseren complementeer je jouw outfit met een Bartlett sjaal en eventueel een van onze voordelige Bartlett basis T-shirts als onderlaag. Klaar voor de winter!

Investeer in basiskleding

Het is natuurlijk altijd een feest om stijlvol voor de dag te komen met de nieuwste collectie, maar dat kan natuurlijk ook een andere manier. Investeer daarom in basiskleding. Onze basiscollectie is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een eerlijke prijs. Denk hierbij aan sterke en stijlvolle jeans, elegante pantalons en colberts, strijkvrije overhemden en warme truien en vesten.

Bron foto: Unsplash.com

Schermen

Bron foto: Unsplash.com

Was slim en zuinig

Of je geld kan besparen met de was draaien? Zeker! Zet jouw wasmachine op eco-stand. Dit is een wasprogramma op 30 graden zonder voorwas en de wasmachine verbruikt minder water én energie. Niet alleen is dit beter voor jouw portemonnee, ook jouw kleding gaat via deze weg langer mee. Een echte win-win situatie!

Ben je in het bezit van zonnepanelen? Zorg dan dat je overdag wast. Overdag is, logischerwijs, de stroomproductie van zonnepanelen hoger dan in de avond en nacht. Hierdoor hoeft de energietoevoer overdag minder hard te werken en bespaar je dus een hoop stroom.

Van Dal laat je niet in de kou staan

Als mannenmodewinkel die al 70 jaar terug gaat begrijpen wij maar al te goed dat je soms dubbeltjes om moet draaien. Heb jij hulp nodig bij het uitkiezen van jouw perfecte kledingset voor een eerlijke prijs? Schroom je dan niet om langs een van onze winkels te komen. Onze professionele verkoopadviseurs staan met een warme kop koffie of thee voor je klaar in een huiselijke winkel. Zien wij jou snel in jouw favoriete winkel?

Een impressie van het interieur in Van Dal Barneveld.

Bron foto: Van Dal mannenmode

De onbetwiste expert op het gebied van mannendingen is Thijs. Of het nou gaat om aangename auto’s, gave gadgets of tips voor een uitstekend uiterlijk: Thijs is van alle markten thuis!
Geschreven door: Thijs

Categorie: Mannendingen

Deel dit artikel op:

Dit is ook interessant: