!! De gehele wintercollectie 50% korting !!  Bekijk opruiming

Search
Close this search box.
De heuvelse kerk in Tilburg

Welkom in Tilburg

Een warm welkom in textielstad Tilburg!

Tilburg is een levendige stad vol activiteiten en bezienswaardigheden. Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis zijn de musea in Tilburg een absolute aanrader. Maar er is nog veel meer te doen in de stad! Van leuke restaurants tot hippe hotspots, er is voor ieder wat wils. Ook zijn er genoeg leuke uitjes te beleven in de stad, van een dagje winkelen in het centrum tot een wandeling door de groene omgeving. Kortom, Tilburg is een stad die je zeker niet mag missen als je op zoek bent naar een heerlijk dagje uit volop activiteiten!

Kunst & cultuur in Tilburg

Tilburg bloeit van de kunst en cultuur die menig bezoeker verrast en inspireert. De stad biedt verschillende musea, zoals de hedendaagse kunstgalerie De Pont. Naast deze iconische locatie zijn er nog talloze andere musea te ontdekken. Ervaar de kunstzinnige sfeer en geniet van de verscheidenheid aan culturele activiteiten en evenementen die deze stad te bieden heeft!

Stedengids

Museum De Pont Tilburg

Lees meer >
Stedengids

Natuurmuseum Brabant

Lees meer >
Eropuit

TextielMuseum Tilburg

Lees meer >
Stedengids

Abdij de Koningshoeven

Lees meer >

Wandelen en fietsen in Tilburg

Tilburg is een fantastische stad om te voet te verkennen! Er zijn talloze wandelroutes, variërend van ontspannen stadswandelingen tot avontuurlijke tochten door de bossen en natuurgebiedenHuis ter Heide is een prachtig gebied met schilderachtige wandelpaden en vergezichten. Het Wandelbos is een favoriete plek voor een ontspannende middagwandeling. Voor degenen die wat meer uitdaging zoeken, biedt Moerenburg een uitdagend en gevarieerd landschap. Kortom, Tilburg is een geweldige bestemming voor wandelliefhebbers!

Stedengids

Ontdek De Loonse en Drunense Duinen

Lees meer >
Eropuit

Piushaven Tilburg

Lees meer >
Stedengids

Warande Tilburg

Lees meer >
Stedengids

Spoorpark Tilburg

Lees meer >

Eten in Tilburg

In Tilburg kun je genieten van een breed scala aan eetgelegenheden, van gezellige lunchrooms tot hoogwaardige restaurants. Voor een gezellige lunch zijn er verschillende leuke opties in het centrum van de stad en de restaurants in Tilburg bieden uitstekende dinermogelijkheden. Of je nu zin hebt in lokale specialiteiten of internationale gerechten, je vindt altijd iets passends om te eten in deze veelzijdige stad.

Eropuit

Restaurant Auberge du Bonheur

Lees meer >
Eropuit

Eetbar de Wagon en Restaurant de Houtloods Tilburg

Lees meer >
Eropuit

Doloris Tilburg

Lees meer >
Eropuit

Restaurant Het Dorstige Hert Tilburg

Lees meer >

Stijlvolle mannenmode in Tilburg

Pand van Van Dal mannenmode in Tilburg aan de Juliana van Stolbergstraat

Van Dal Tilburg

Uiteraard kan jouw bezoek aan Tilburg niet volstaan zonder langs te komen in onze stijlvolle winkel aan de Juliana van Stolbergstraat 25. Het vernieuwde pand is centraal gelegen en heeft een ruime indeling zodat je de beste winkelervaring geniet. Zodra je jouw auto in de Parkeergarage Heuvelpoort heeft geparkeerd, loop je in nog geen minuut Van Dal binnen, waar filiaalleider Herman en zijn vijf collega’s je hartelijk ontvangen. Binnen de muren van Van Dal is de beleving heel belangrijk. De omgang met de klant is intens, oprecht en zorgt voor een grote betrokkenheid. Des te meer reden om langs te komen!

Herman, filiaalleider Van Dal Tilburg

“Wij streven naar een nauwe verbondenheid met de klant door hem of haar te betrekken bij alles wat er in de winkel gebeurt. Wat de klant vindt van onze indeling, collectie en sfeer helpt enorm bij het blijven verbeteren van onszelf.”

Winkel Van Dal mannenmode Tilburg
Fiat in de winkel van Van Dal mannenmode in Tilburg
Winkel Van Dal mannenmode Tilburg
Scroll naar boven